Forum Gökkuşağı Forum Gökkuşağı. Sevginin Saygının Buluştuğu Tek Adres.. |
|
| Bir Yarın diliyorum... | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Çarş. Ağus. 13, 2008 2:03 pm | |
| Selam
Yalnızım, yalnızlıklardayım. Gene senden uzaktayım. Nasıl ihtiyacım var içimi dökmeye, dertlerimi anlatmaya bir bilsen. İstiyorum ki seni düşünürken, rüzgar esmesin hoyratça içimde. Toz duman içersinde kalmasın hiçbir yer.
Yaslanmışım bir ağaca, dalmış gözlerine,gözlerim. Uzakta bir boşluğa asılı kalmış. Şimdi en güzel gördüğüm düşsün. Bir ressamın tuvalinde resmin, arkanda dağlar. Bir perde gibi inmiş gökyüzünden bulutlar. Bir gök kuşağı sanki başındaki taç. Sislerle boğulmuş güneş, senin aydınlığına muhtaç.
Yine bir gün ansızın yüreğine baskın yaptım geceden. Esir alınmış soluklarında yaşadım ilk heyecanı. İlk kez, mecalsiz kaldı sevgimin hücreleri. İlk kez sana teslim oldu yüreğim. Yaşamın en zor yanı, seni düşünmekmiş bilemedim. Yaşamın en güzel yanı, seni düşünürken ölüşün ve tekrar dirilişin özlediğimde yarınıma. Ne güzel bir başka renkten sevmek seni, bir başka mekanda düşünmek. Bir başka gözle görüp, sevmenin gür soluklarında hissetmek nefesini. Ve sonra inmek derinliklerine aşkın. Tekrar tekrar hissetmek, keskin ve yakıcı tadını öpüşün. Ahhhh! Güzelim, bir tanem. Ne olur, güzelliklerinde gizlensin çirkinliklerin. Bak şimdi, Yalnızlığın uç verdiği yeni filizlerde büyüyorsun. Oysa sen, yorgun dalgaların kıyılarındaki izlerde olmalısın. Kum tanecikleri gibi yıkanmalısın tuzlu suda. Ve ben sana, yalnızlıklarımı yazmalıyım, yalnızlıklarımda bu satırlarımı kuma. İçimde hep sensizliğin korkusunu taşıyorum. Anlaşılan, ben hep senin yalnızlığını yaşıyorum. Senin hıçkırığında, göz seyri mendeyim beni andığında geçen. Açlığımda mis gibi ekmek kokumsun dumanı üstünde yalnızlığımın. Yağmurda toprak kokumsun, baharda çiçek. Yalnızlığımın sarhoşuyum her gece içtiğim yalnızlığımın. Yüzüme baktığında okuyacaksın yalnızlığımı. Yalvarışlarımı hissedeceksin, benim hissetmediğim. Duruşumun sana nasılsın der gibi olduğunu. İyiyim diyeceksin sadece gülerek. Belki de sarılmanı bekleyeceğim,kendimi zor tutup. Sen hissetmesen de, bir çocuğu okşar gibi okşamanı kim bilir. Senin o gizemli dünyanda benim yalnızlığım olacak senin düşündüğün. Senin hissettiğine benim gülmem olacak. Güldüğümü hissedip, sende güleceksin. Sana değecek sözlerimin her kelimesi. Şarkılarım olacak dudaklarında söylediğin. Beni hatırlayabildiğin yalnızlığında, için sıkılacak, yüreğin daralacak dokunmak, sevmek gibi, tatminlerin en güzelinden uzakta, sen ve ben, bir araya gelemediğimiz iki ayrı kutupta, iki ayrı yalnızlığı yaşayacağız. Yalnızlıklarda, Yalnız
Sevgi ve saygılarımla.. | |
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Çarş. Ağus. 13, 2008 2:03 pm | |
| Selam
Sen özlemeyi bir de bana sor; Gece olunca yalnızlık sarınca bedenimi, Bir el tutsun ellerimi diye beklemeyi Bana sor severken özlemeyi… Bir ses ararken kulaklarım, Sessizliğin acı çığlıklarını duymayı, Gözlerim seni ararken, Karanlıkta hayalini görmeyi, Sen bana sor kilometrelerce uzaktan sevmeyi… Elimi göğsüme sokup, Okşamayı seni özleyen kalbimi, Yüreğimin titremesini, içimin aniden ürpermesini… Şefkatinin eksikliği aklıma gelirken, Hasretimden süzülen birkaç damlayı, Bana sor sensiz ağlamayı… Sensiz saatler çabuk geçsin diye, Geceye sığınmayı, Yanımdaymışsın gibi yatakta yorgana sarınmayı, Bedenimi sarmanı beklemeyi, Sıcacık teninin kokusunu içime çekmeyi Sensizken seninle sevişmeyi, Bana sor… Bana sor sen özlemeyi Özlemenin en acı, en yalnız çığlıklarını, Ben iyi bilirim özlemle yanıp tutuşmayı
Sevgi v saygılarımla.. | |
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Özlemek Buysa Aşk'ı Çarş. Ağus. 13, 2008 2:05 pm | |
| Selam
Öyle uzaklardan durup bakma bana , Dokunmak istiyorsan, Durma Dokun yüreğime Gizli tebessümler ardında saklı yüreğim Başkaldırır ,hep sevdalara Özlemek sebepse aşka Özledim delicesine
Yüreğimi sevda yaptım aşka Şiiri yağmurlarla yıkadım Martılarla seviştim satırlar boyu Yelkensiz gemilerle çıktım hep yola Özlemek buysa aşkı Özledim delicesine
Söyle nasıl birşeydir bilirmisin , Sevişmek özlemlerle Darmadağın ,bir yürekle Beklemek sesizce Kırdım zincirlerimi, Kutulacağım elbet Bu kırmızı yapışkan iplerden Her yanlızlığımı bir buluta yükledim Dudaklarımdan süzülecek gece Kopacak aşkın tutkusu Öpüşecek benimle aniden Ötesi,berisi yok artık sevdanın Işıkları karartan bir geceden Sana aşkı yazıyorum Mor menekşelere veriyorum Teninin kokusunu Özlediğim , Zamansızca yolunu beklediğim Yıldızlarım tek tek yok oluyor Bana yanlızca suskunluğum kalıyor Özlemek buysa aşkı Özledim delicesine
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Ertelenmiş Sözler Var.. Çarş. Ağus. 13, 2008 2:07 pm | |
| Selam
Buruşmuş bir kâğıdın içinde duygularım. Gecikilmiş bir aşk yazılı köşeye atılan kâğıtta Hiç bir şey için geç değil belki Belki, şimdi tam zamanı. Bir de yürek sözden anlasa...
Hergün bir sonrasına ertelenir itiraflar Bir kaçış ki, bu insanı kendinden eder Sorular döner beynimin içinde Beynin içinde satır satır işlenir duygular Bir gün sonraya ertelenir hergün.
Bir yaprağın yere düşüşü gibi olabilsem Ağır ağır süzülsem herşeyin farkında olarak Bir şelale gibi olsam Coşkunca düşsem arzularımın yüreğine Korkularımı erteleyebilsem bir anlığına Hergün koskoca bir yaşam ertelenir oysa.
Sözcüklerin ucuna yüklüdür yaşam Kendimin kendimle savaşı bu Kendimle ertelenmiş sözcüklerimin savaşı Korkularımızın esiri olmuşuz Ertelenmiş bir yaşam var sırtımızda Ertelemiş sevdalar yaşarız Ertelenmiş dostluklar Ertelenmiş kendini buluşlar.
En çokta yüreğimizdeki parıltıları erteleriz. Oysa sevmek, daha kolay gözükür korkmaktan. Sevsek hesapsızca, Aşık olsak ertelemeden yüreğimizdekileri. Sözcükler aksa billur bir su gibi Ertelemesek yaşamımızı.
Belki olacak ertelemesiz yaşayışlar Bir umut ışığı yanar yürekte Umudu erteleriz bu sefer Umudu erteleriz bir sonraki güne. Ertelenmiş bir umudun sırtına yüklemişiz korkularımızı Ertelenmiş sözcüklere saklamışız yüreğimizi Ertelenmiş bir varoluş yaşarız.
Sevgi ve saygılrımla.. | |
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Sabahın Köründe..Aşk Uyutmaz Şairi... Çarş. Ağus. 13, 2008 6:28 pm | |
| Selam
Bakıp da dalıp gitsem sevgilimin Mavi gözlerinin serin sularına Oyunlardan, yalanlardan, rollerden uzak Haykırsam sevgimi sevgilimin nurlu simasına Alıp da gitsem tutup küçük ellerinden Düşsek sevgi yollarına Sonsuza dek yaşatsak bu aşkı İki bedende tek bir ruhla
Henüz güneş bile uyanmamış Yatıyor dağların arkasında Oysa ben dimdik ayakta Ürperiyorum sevginin yokluğunda Seni düşünür, seni düşler, seni özlerim Ne kadar uzakta olsan da güzelim Hayalin her an yaşıyor yanımda
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Çarş. Ağus. 13, 2008 6:33 pm | |
| Selam
Üç kesik siren çaldı yalnızlığıma, Boşaldı gönlümün sokakları. Geriye; harap olmuş, tütsülenip yakılmış, Gönlümün çığlıkları kaldı. Ve çığlıklarda gözü yaşlı aşklar. Sonunda zincire vurdum, yaşanmamış sevdayı. Direndi. Kopardı zincirlerini. Koştu meçhul bir yolda delice. Daldı hiç bilmediği ormana delice. Ve sevdi, zehirli çiçekleri, Billurdan, Sedeften, Kadifeden. Dokundu. Battı eline sevme bedeli. İşledi içine güzellik zehri. Tüm ormanı sevmek istedi, Ama buna dayanamadı bedeni. Yığılıp kaldı. Yorgun solmuş bedeni. Son bir defa aldım sevdamı, Boşalmış sokağımın en nadide evine. Ona umut verdim, sevgi verdim. Tüm hayalleri ona serdim. Açtı gözlerini, ne onla, ne de onsuz olabildiğim. Söz aldım ağzından bir daha asla, umarsızca kaçmayacağına. Kalbime sadık kalacağına, Söz verdi. Şimdilerde sevdam ile yalnız sokaklarımı geziyorum. Eski anılardan kalma harabeleri. Nice sonra bir ışık sızıyor en kuytu yerlerden, Islak, yosunlu kaldırım taşında, Ürkek, kaçan gözleriyle, hızlı atan kalbiyle, bir güzel. Ve soruyorum .... kimsin, nesin? Acaba aradığım, aşk sen misin? Acaba, acaba,acaba,.................?
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Perş. Ağus. 14, 2008 11:58 am | |
| Selam
Gecenin karanlığında gözlerim tavana çakılı Seni düşünürken beynim sızlarcasına Neler yapmaktasın kömür gözlüm Bilirim, uyumaktasın
Bir an kapanır gözlerim Sen uyurken odanda gezinir Başucunda oturur seni izlerim Ölümün kardeşiyle randevundayken sen Saçlarında gezinir ellerim
Durmaz dost sandığım düşmanlar Ayrılığı dokur akreple yelkovan
Tanyeri ağaranda çıkar giderim usulca Gözlerimi açmış, sonraki buluşmayı beklerim İnan güç değil sana ulaşmak kömür gözlüm Önce şöyle bir uzanır yatağıma, seni düşünür Ardından kaparım gözlerimi...
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Cuma Ağus. 15, 2008 4:22 pm | |
| Selam
Uyanmak var ya, sensiz; yataklarda bir bilsen Sanki gökler, bir kurşun buharıyla omzumda... Ve ne tuhaf, gözlerim... gözlerime bir nehir Bağlansa dolmayacak bir boşluk var başımda
Aynası gözlerimin, gönlündedir bilirim Ruhuna sinmiş derim, dudağımın izleri! Günahı hayal eder, utanır, irkilirim Kirletmek bize düşmez, derim, nur denizleri
Bakma sen gönlüme, sitemi bitmez Ne hüznü eksilir, ne sana doyar Bilmez ki, kor ateş hülyalarının Yağmuru, bilinmez bir başka diyar...
Açılır perdeler, bir gün ansızın Bir hülya bitmeden, bir hülya başlar
Uyanmak var ya, sensiz; yataklarda bir bilsen...
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Cuma Ağus. 15, 2008 4:24 pm | |
| Selam
Geceleyin bir ses böler uykumu, İçim ürpermeyle dolar: -Nerdesin? Arıyorum yıllar var ki ben onu, Aşıkıyım beni çağran bu sesin.
Gün olur sürüyüp beni derbeder, Bu ses rüzgarlara karışır gider. Gün olur peşimden yürür beraber, Ansızın haykırır bana: -Nerdesin?
Bütün sevgileri atıp içimden, Varlığımı yalnız ona verdim ben, Elverir ki bir gün bana derinden, Ta derinden bir gün bana Gel desin.
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Ptsi Ağus. 18, 2008 12:17 pm | |
| Selam
“ Sen gittikten sonra Bu hayat köprüsünün altından Daha çok seller akacak topraklarıma… Ve sensizliğin içinde Her an ölüm bana musallat olacak.. Kâh yenilgilerimi fırlatacak yüzüme, Kâh sana gecikmişliğimin ipini geçirecek yüreğime.. Ama ben pes etmeyeceğim.. Var gücümle “ seni “ bende yaşatacağım… Yaşatmaya çalışacağım.. Ama her şey bir “ sen “ eksik olacak… Her şey tamam olsa da, Sol yanım hep sana “ noksan “ kalacak….”
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Ptsi Ağus. 18, 2008 12:23 pm | |
| Selam
En başından beri sevgin hep benimle Özleyişlerim bir kenara,yüreğm senin elinde Sözcükler yetmez bu sevdayı dile getirmeye Seni sayfa sayfa yazdım hayatımın her karesine
Tebessümle sever,aşkını içinde gizlersin Minicik yüreğinde kocaman bir sevgi misafir edersin Yalan nedir bilmez o masum gözlerin Bakışlarında gizlidir bütün güzelliklerin
Yarınlarım sana masalsı bir hayat sunuyor Bu gönül senden asla vazgeçmem diyor Umutların seni anımsayınca canlanıyor Güzelliğin kalbime gülücükler saçıyor
Başımda sevda yelleri esip duruyor Boşvermiş hayata dertlerim,onlar bile gülümsüyor Seni sevinçlerime ortak ettim;mesai şuan başlıyor Elini kalbime koy,bak senin isminle çarpıyor
Saf ve berrak duyguların varlığını sende bildim Mutluluğun gerçek anlamını seninle benimsedim Tüm aşk şarkılarını kendime endeksledim Konuşmaya hakkın yok;engellerime sus dedim
Şiirlerimde adını hep gizli tutuyorum Gecelerime ışık oluyorsun,sana hayran kalıyorum Sözcüklerin bittiği yerde gözler konuşur ama; Ben sana kalbimin anahtarını veriyorum Bu yürek sana tutsak,ben seni müebbet seviyorum
Sevgi v saygılarımla.. | |
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Çarş. Ağus. 27, 2008 1:33 pm | |
| Selam
Şimdi git…
Unut ismimi…
Unut yeminlerini….
Seni hiç sevmediğimi farz et…
Bu sevdayı hiç yaşanmamış kabul et..
Demir kapımı “ ölüme “ arala ve sessice git…
Git diyorum…
Sadece git…
Ardından ölüm gelsin ayak uçlarıma..
Sana kavuşmayı bilmese de ,
Seni severken “ ölmenin gururunu “ yaşasın bu yürek…
Çünkü; sen benim,
“ÖLÜM İLE HAYAT ARASINA ÇİZEBİLDİGİM TEK MUTLULUGUMDUN”...!!!!
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... C.tesi Eyl. 06, 2008 3:07 am | |
| Selam
Gözümden taşıp, kirpiğime tırmandın Ucuna geldin düşeceksin diye avucumu açtım Avucumda kayıp parmaklarımın arasından süzüldün Hemen öteki avucumla yardıma geldim Tutamadım, tutamadım seni Anne!... Gözümden, ellerimden kayışını, gidişini İzledim hem gözüm hem yüreğimle Ellerimi bırakmana hazır değildim Hiç hazır olmazdım da… Soğuk bedenine sarılmak bile Öyle ısıttı ki beni Ama ya gidişin Anne!...
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Paz Ekim 05, 2008 3:56 pm | |
| Selam Gittiğin yerlerden dönmedin geri Yollara rest çektim isyanlardayım Kırıldı sonunda sabrımın teli Yıllara rest çektim isyanlardayım
Beklenen yarınlar kaybolmuş dünden Ümitler selamı kesmişler benden Nasılsa hayır yok gelecek günden Kadere rest çektim isyanlardayım
Bu benim talihim sözüm yok sana Payımı aldım ben sevdadan yana Hasretinden başka ne verdin bana Sana da rest çektim isyanlardayım
Ahmet Selçuk ilkan Sevgi ve saygılarımla.. | |
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Çarş. Ekim 08, 2008 2:06 pm | |
| Selam
Gidenler gitti .... Herbiri ömrümden bir kaç bahar çalarak Gelenlerin sayısı bire bir eşitti gidenlere o yüzden kalan sayısı hep sıfırdı gönül bakiyemde
Gidenler gitti ... Sevgilerini yüreklerinide alıp yanlarına Hatıralar anılar resimler avuntulardı bana kalan Yürekleri büyük değildi sevgim kadar O yüzdendi sığamayışımın sebebi dünyalarına
Gidenler gitti ... Elimde kalanlar malum yalnızlık hüzün keder İçimde kalanlarınsa tarifini yapacak lisan yok O yüzden dilimde ki aşka tövbeler
Gidenler gitti .. Gelecek olan yok çünkü gişe kapandı Biletler bitti çünkü boku çıktı sevmelerin Aşka aşık bir aşık olarak Aşkı bu dünyada aramanın bir anlamı yok o yüzden son verdim sevmelere
| | | | Bir Yarın diliyorum... | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|