Forum Gökkuşağı Forum Gökkuşağı. Sevginin Saygının Buluştuğu Tek Adres.. |
|
| Bir Yarın diliyorum... | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
ilkkan Yönetici
| Konu: Bir Yarın diliyorum... Salı Ağus. 05, 2008 2:54 pm | |
| Selam
Bazen hayat insana haksızlıklar ediyor Bazen hayat insanı yerden yere vuruyor
Bir Yarın diliyorum sevenlerin kavustugu Bir yarın diliyorum gönüllerin barıştıgı Bir yarın diliyorum acıların olmadıgı Bir yarın diliyorum ayrılıkların yaşanmadıgı
Bir Yarın diliyorum Mutluluklar yaşansın Bir Yarın diliyorum Gözyaşları son bulsun Bir Yarın diliyorum içi sevgiyle dolsun Bir yarın diliyorum hüzünler kaybolsun
Bir Yarın diliyorum kalpler sevgiyle dolsun
Bir Yarın diliyorum melekler ölmesin
Bir Yarın diliyorum dostluklar yürekten olsun
Bir Yarın diliyorum İlkkanın Tüm Bu dilekleri Kabul olsun
Sizleri Seviyorum.........
Sevgi v saygılarımla.. | |
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Salı Ağus. 05, 2008 2:56 pm | |
| Selam
Yokluğun, hüzünler estirir ruhumda. Ve ben şiirler estiririm ; hem varlığına hem yokluğuna...
bir rüzgar esti geçti şimdi , hicaz taksimi udumdan alıp ... Geldi mi rüzgar ? Sevdamızın esintisine kapılıp..
Yuvasiz Kuşlar gördüm boynu bükük karnı aç senin pencereni gösterdim Geldi mi kuşlar ? Sevdamızın saflığına kanat çırpıp ..
Ve yıldızımız kaydı dun gece gökyüzünde .. Görenler dilek tuttu aşka dair.. Geldi mi o yıldız ? Sevda adlı uzak memleketten yol alıp ..
Varlığın , varlığıma sebeptir, yoklugun yokluğuma denk . ve aşkın resminde bile yoktur o ceylani bakısındaki masum ve sonsuz renk..
Varlığın sevinçler estirir ruhumda... Ve ben şiirler estiririm .. Bizi biz yapan bu amansız sevdamıza..
Sevgi ve saygılarıml.. | |
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Salı Ağus. 05, 2008 2:57 pm | |
| Selam
SEVMEK
“Delilerle sır boncuğu dizebilmek,” Sevmek; Her çirkinlikte bile bir güzellik görebilmektir!.. * * * Sevmek; Köroğlu’ nun kır atına binmek, Sevmek; Dünyaya kafa tutabilmektir!.. * * * Sevmek; Kah bulutların üzerinde gezinmek, Sevmek; Kah yeryüzünde sürünmektir!.. * * * Sevmek; “Yetti gayri” dememek, Sevmek; Yorulmak nedir?.. Usanmak nedir?..Bilmemektir!.. * * * Sevmek; Aşkın nârında yanabilmek, Sevmek; Yandıkça “insan” olunduğunun farkına varabilmektir!.. * * * Sevmek; Gerektiğinde nefsine “dur” diyebilmek, Sevmek; Her şeyden önce gururunu yenebilmektir!.. * * * Sevmek; Her karara saygı gösterebilmek, Sevmek; Neden ne olursa olsun, kin beslememek, nefret etmemektir!.. * * * Sevmek; İncinsen de, kırılsan da asla küsmemek, Sevmek; Sanki hiçbir şey olmamışçasına, çarpıp gittiğin kapıdan dönebilmektir!.. * * * Sevmek; Konuşmadan anlaşabilmek, Sevmek; Soğuk kış gününde paylaşabilmektir bir tek gocuğu, * * * Sevmek; Nefes alabilmek, Velhasılı sevmek; Yaşatabilmektir içindeki çocuğu!..
Sevgi ve saygılarımla.. | |
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Salı Ağus. 05, 2008 2:57 pm | |
| Selam
Bu şehrin bütün sokaklarına sinmiş yalnızlığım Sensizliğin köşe başındayım Avuçlarımda kırık dökük pişmanlıklar Avuntusuz çıkmazlara doğru yürüyorum Bütün umutsuzluğuma inat Yine seni arıyorum...
Dudaklarımda bildiğin o ıslık Sokak lambalarına sığınıyorum Hafiften bir yağmur ağlıyor benimle Bir deli rüzğar saçlarımda Yalnızlıktan üşüyorum Bulamayacağımı bile bile Yine seni arıyorum...
Anlatacak nelerim var bir bilsen İçimde ihtilaller kopmuş Kendime sürgüne verdim Mutluluğum çoktan iflas etmiş İtiraza hakkım yok biliyorum Beni savunmak sana düştü Seni arıyorum...
Yarım kalmış şiirlerim gibisin Yaşanmamış çocukluğumsun anılarımda Öylesine eksiğim sensiz Öylesine sahipsiz İşte bütün umutlara havlu attım gidiyorum İçinde geç kalmışlığın çaresizliği Çocuklar gibi ağlıyorum Ve gel görkü her damla gözyaşımda Yine seni arıyorum...
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Salı Ağus. 05, 2008 2:58 pm | |
| Selam
Şiir tadındaydın sevgili Su gibi yudum yudum Hava gibi nefes nefes Ekmek gibi dilim dilim Ben seni özlemişim… Gözbebeklerinde yüzümü Dudaklarında adımı Hayalinde düşümü Canım deyip gülüşünü Ben seni özlemişim…
Niçin dolar gözlerim Niçin bulurdum ben Her şarkıda seni Niçin her hüzünlü şiir Derinden dağlarmış yüreğimi Ben seni özlemişim… Yokluğunda üç gece Titrediğini ellerimin Delice çarptığını Yaralı yüreğimin Saklasam bilmeyeceksin Bilmelisin ki bir'sin Her an benimlesin Ben seni özlemişim…
Nereden baksan ayrılık Nereden baksan yoksulluk Nereden baksan sensizlik Ölüm gibiymiş bana Yaşayıp bilmeliymişim Ben seni özlemişim… Uykusuz gecelerde kalmayı Senle sevdalara uyanmayı Yangınlarda suya kanmayı Yeniden sana sevdalanmayı Ben seni özlemişim…
Ayrılık nasıl olurdu Ölüm gibi yokluğun Sensiz gecelerde benim Bir şey var farkında olduğum Ben seni… Yanı başımda iken özlemişim...
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Salı Ağus. 05, 2008 2:58 pm | |
| Selam
sen gitmeleri kurutsan bende bir güneş olsam ışıklarım ayaklarının altında kırılsa aralasan gözlerini kırpmadan sende beni göz ucu bakışlarınla yakar mısın * sen hazan uğultusu bende bir yaprak olsam derin bir vadiye sürüklensem rüzgarlarla beklesem seni sende beni serinliğin kendisinde bırakır mısın * sen deniz bende bir dere olsam akmayı kuruyarak unutsam kaldırsam başımı derenin yatağından sende beni elimden tutup bırakır mısın * sen renklerin gökkuşağı bende çıplak bir renk olsam solan tenime bir kere dokunsan büyüyüp çiçeklensem renklere bulansam sende beni renklerinin sağanağında giydirmez misin * sen kör bende bir göz olsam baksam sana doymadan versem bendeki gözü sana yine de bana, bir kere olsa bile, dönüp bakmaz mısın
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Salı Ağus. 05, 2008 2:59 pm | |
| Selam
Kırık bir aynaya sırrımı döktüm Halimi görecek GÖZLER aradım! Feleğe bir anda boynumu büktüm Gönlümü derecek SÖZLER aradım! * * Namert kapısından girdiğim o gün Düşler kabus oldu,hayal kördüğüm Başımı yastığa yasladığım gün Gönlüme girecek KÖZLER aradım! * * Mazideki günler geldi aklıma Kimler misafirdi gönül tahtıma Aynada kendime her baktığımda Yüzümde silecek İZLER aradım! * * Aynaya baktıkça içim burkuldu Konuşmak istedim,dilim tutuldu İçimden ansızın bir off kurtuldu Başımı koyacak DİZLER aradım! * * Yıkılan yüreğim üzgün bakıyor Sitemli sözlerim kalpten akıyor Yazdığım bu şiir bak anlatıyor Yüzüme bakacak YÜZLER aradım!
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Salı Ağus. 05, 2008 3:00 pm | |
| Selam
Buruşmuş bir kâğıdın içinde duygularım. Gecikilmiş bir aşk yazılı köşeye atılan kâğıtta Hiç bir şey için geç değil belki Belki, şimdi tam zamanı. Bir de yürek sözden anlasa...
Hergün bir sonrasına ertelenir itiraflar Bir kaçış ki, bu insanı kendinden eder Sorular döner beynimin içinde Beynin içinde satır satır işlenir duygular Bir gün sonraya ertelenir hergün.
Bir yaprağın yere düşüşü gibi olabilsem Ağır ağır süzülsem herşeyin farkında olarak Bir şelale gibi olsam Coşkunca düşsem arzularımın yüreğine Korkularımı erteleyebilsem bir anlığına Hergün koskoca bir yaşam ertelenir oysa.
Sözcüklerin ucuna yüklüdür yaşam Kendimin kendimle savaşı bu Kendimle ertelenmiş sözcüklerimin savaşı Korkularımızın esiri olmuşuz Ertelenmiş bir yaşam var sırtımızda Ertelemiş sevdalar yaşarız Ertelenmiş dostluklar Ertelenmiş kendini buluşlar.
En çokta yüreğimizdeki parıltıları erteleriz. Oysa sevmek, daha kolay gözükür korkmaktan. Sevsek hesapsızca, Aşık olsak ertelemeden yüreğimizdekileri. Sözcükler aksa billur bir su gibi Ertelemesek yaşamımızı.
Belki olacak ertelemesiz yaşayışlar Bir umut ışığı yanar yürekte Umudu erteleriz bu sefer Umudu erteleriz bir sonraki güne. Ertelenmiş bir umudun sırtına yüklemişiz korkularımızı Ertelenmiş sözcüklere saklamışız yüreğimizi Ertelenmiş bir varoluş yaşarız
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Salı Ağus. 05, 2008 3:01 pm | |
| Selam
"sensizlikle flört etmeyi sen değil sensizlik bilir sesi ses/sensizliği sensizlik bilir"
dönüp sırtımı çekip gitmek istiyorum bu kenti terk etmek gönlüme seni sevmemeyi öğretmek istiyorum gözlerine sadece dostça bakabilmek aslında çok farklı isteklerim oldu hayata dair ne para ne pul mutlu olmak istedim sadece bir gül koklamanın sevincini yaşamak günlerce ve sancısını paylaşmak doğan güneşin düşüncelerden sıyrılıp uyuyabilmek örneğin başını yastığa koyar koymaz sonra anlıyorum ait değilim ben bu dünyaya bu kargaşaya bu gürültüye bu anlayışa sonra yine çekip gitmeler basıyor dört yanımı bir sabah evet bir sabah gözükmezsem eğer ve duyulmaz isem bilin ki dostlar ya çekip gitmişimdir ya da çekilip gidilmiş.
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Salı Ağus. 05, 2008 3:01 pm | |
| Selam
Hatırla giderken sanki sarhoştum Ağlarken yaşları sakladım inan Büküp de boynumu kapıya koştum “Dur gitme” deseydin gitmezdim, inan
Balkona çıkar da çağırır dedim “Gitme aşkım” diye bağırır dedim Aşklarda olur mu hiç gurur dedim “Dur gitme” deseydin gitmezdim, inan
Bir an sokağın başında durdum Peşimden mutlaka gelir diyordum Ne yazık boş yere hayaller kurdum “Dur gitme” deseydin gitmezdim, inan
Boşuna darılıp, kırılmak niçin Ne güzel severken ayrılmak niçin Boynuna atlardım sarılmak için “Dur gitme” deseydin gitmezdim, inan
Susmasaydın belki böyle olmazdı Boş yere boynumuz bükük kalmazdı Sıcacık yuvamız hiç yıkılmazdı “Dur gitme” deseydin gitmezdim, inan
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Salı Ağus. 05, 2008 3:02 pm | |
| Selam
Sen yalanlarımdaki tek doğru Yüreğimde çırpınan son parçasın Sen gözümden dökülen yaşlar Ama gerçekleşmeyen umutlarımsın.
Sen karanlık gecelerimin aydınlığı Umutsuz dünyamda yaşattığım ümidimsin Sen düşlerimdeki tek gerçek Ama gerçekleşmeyen umutlarımsın.
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Salı Ağus. 05, 2008 3:03 pm | |
| Selam
Tükeniyorum yavaş yavaş Bedenim adeta parçalara ayrılıyor Biraz önce kusmuştum yüreğimdeki tüm kanlarımı Umudumu yitirdim ama sevilmeyi asla Yaşama gayemi yitirdim ama unutulmayı asla
Bir anda kendimi yalnızlıkta buluyorum Korkunç, mahvedici yalnızlıkta… Mecburum ona köle olmaya Mecburum ona katlanmaya Çünkü çekip gitti tüm sevdiklerim
Şimdi daha iyi anlıyorum yüreğimdeki kanları Sevgisizlikten, ilgisizlikten, terkedilmişlikten Bütün bunları unutup, artık geçmişi de bıraktım Mahvedici geleceğe, yürüyecek adımım bile kalmamış
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Salı Ağus. 05, 2008 3:03 pm | |
| Selam
Bir unutulmuşluk duygusu verdin yüreğime Ne kadar acı, acı olduğu kadarda gerçek Sahiplendim, sahipsizlendim tarafından Sana göre böyle olması gerekiyordu Bana göre de kabullenmek gerekiyordu Acı olacak belki gözlerim ağlayacak Belki gülüp, belki de sevineceğim Zor olacak, güç olacak alışılacak Ama yine de unutulmayacak
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Salı Ağus. 05, 2008 3:04 pm | |
| Selam
günler eğreti yük duyarsız... eski bir kamyon lastiği gibi şu ağır dingilden kopacağım artık kim bilir belki de sesi ipeksi biri yaslı bir iskeleye iliştirir beni ah yanlış ipleri düğümleyen cimacı tekneler sokuldukça gıcırdıyor acı
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Perş. Ağus. 07, 2008 1:57 pm | |
| Selam
Uyandım Aniden Bir Gece Ben, Ruyamda Gordugum Sevdigim Sen, Dokunmustu Ellerin, O Yumusak Tenin, Ilıktı, Yanımdaydı O Sıcak Nefesin.
Kapattım Gozlerimi, Bitmesin Bu Ruya Kandırdım Kendimi, Yanımdaydın Guya Yalvardım Allaha Bu Garip Kulunu Duya, Hasretim Sana, Tıpkı Çölünki Gibi Suya
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Perş. Ağus. 07, 2008 2:01 pm | |
| Selam
ertelenen sevdaların bedelini ödemiyor yaşam o zaman şimdi, sımsıkı tutup yüreklerimizi bir kez daha yitirmemek için geleceği suskunluğu boz manın zamanı gelmedimi özlemek yetmiyor özlemleri sıraya koymak gerek hikayenin bu yerinde varsayımlar üzerine kurulan gelecekte eğilmeden bükülmeden varabilmek için hedefe kaçakcısı olmadan duyguların yakalaya bilirsek birlikteliği bu günde bizim yarın da...
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Perş. Ağus. 07, 2008 2:06 pm | |
| Selam
Bilmiyorsun... Kaç gecedir seni uyuyorum... Seni uyanıyorum kaç sabahtır, bilmiyorsun! İsmin hala dudaklarımda gizli, Seni içiyorum sabah akşam Kaç dumandır gözlerimde tütüyorsun. Seni ağlıyorum kaç damladır, seni gülüyorum Bilmiyorsun...
Hiç düşündün mü saçlarım neden böyle dağınık, Neden gözlerim bu kadar parlak, Ve seni neden seviyorum delicesine. Kaç dalgadır seni vuruyor denizler, yüzüne Kaç martıdır başımda dolaşıyorsun, Kaç rüzgardır saçlarımda ellerin Bilmiyorsun...
Kaç mızraptır seni vuruyorum tamburumun tellerine. Kaç sestir sen ağlıyorsun göğsümde nağme nağme. Kaç nefestir üflüyorum gözlerini neyime, bilmiyorsun. Bilmiyorsun kaç şiirdir seni yazıyorum kalbime, Seni çiziyorum kaç resimdir... Seni çığırıyorum türkü türkü, Bilmiyorsun...
Kaç kıştır seni üşüyorum. Sana yanıyorum kaç yazdır, bilmiyorsun Kaç buluttur ıslanıyorum aşkından. Yüzüm sen, gözüm sen, saçım sen oldun Kaç aynadır sen duruyorsun karşımda, Kaç ormandır yanıyorsun yüreğimde, Bilmiyorsun...
Güller gördüm kırlarda, kelebekler gördüm. Kaç bahardır seni açtı çiçekler. Sende uçtu bütün uğur böcekleri. Seni tuttu balıkçılar, Arılar seni koydu kovanlarına. Kaç ülkedir seni gezdi göçmen kuşlar, Bilmiyorsun...
Kaç plaktır muhayyerim, mahurum. Kaç kadehtir sen dokunuyorsun dudaklarıma; Seni içiyorum kaç şaraptır, Kaç özlemdir özlüyorum kokunu. Kaç vapurdur sen gidiyorsun içimden Kaç Es’ tir bekliyorum, gelmiyorsun, Bilmiyorsun...
Kaç ölüdür ölüyorum ardından, Kaç mezardır gömüyorum aşkını, olmuyor. Bilmiyorsun ceylan gözlüm, bilmiyorsun. Seni neden sevdiğimi, nasıl sevdiğimi bilmiyorsun. Kaç gecedir seni uyuyorum, Seni uyanıyorum kaç sabahtır, bilmiyorsun, Bilmiyorsun...
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Perş. Ağus. 07, 2008 2:09 pm | |
| Selam
Güneş açtı bugün her günkü gibi ilk önce nazlandı biraz sonra konuştu dört bir taraf ile ışık saçtı gönüllere, ısıttı yürekleri bir bir konuştu insanlarla hal sordu hatır sordu gözgöze geldi benle o zaman ne yapacağımı bilemedim, şaşırdım kaldım belki o an dondum kaldım ama ısıttı gönlümü o bakışlar gözümü aldı ışığı feri bakamadım sigara dumanları kapadı önümü rahatladım bu konuşma belki dakikalıktı belki de anlıktı bitivermişti hemen zaman zaman çabuk dolmuştu artık diğer insanlarla muhabbet etmeye gidecekti uzun bir yolculuğa çıkacaktı o an sanki bende onunla beraber gitmek istedim dolaşmak istedim bütün dünyayı beni davet etmedi etmesi de beklenemezdi zaten artık yavaş yavaş sinesine çekilecek başlayacaktı yolculuk takip ettim 3-5 metre başaramadım yani kabul etmedi,belkide sormasını beceremedim belkide sormadım bile, anlatamadım duygularımı anlatsamda gülecekti bana belki de belki sinirlenecekti, belki sevinecekti batmaya gidecekti dağların arasından kaybolacaktı gözlerden başaramadım takip etmeyi, o benden üstün çıktı yavaş yavaş süzüldü dağların arasına ve kayboldu gözden bir el bile sallayamadım dileyemedim iyi yolculuklar soramadım seni bir daha ne zaman göreceğim diye....
| | | _FIGEN_ Aşk Uzmanı
Mesaj Sayısı : 84 Nerden : Sevda Sokağı Yürek Bar:)) Kayıt tarihi : 06/08/08
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Cuma Ağus. 08, 2008 12:21 am | |
| Gözlerine muhtacım
Aşkına öksüz sevgine yetim
sana hasret sana açım
körkuyularda ipsiz kaldım
madem ki yoksun madem ki sensizim
ellemeyin yaram kanasın
ellemeyin ruhum ağlasın
bırakın değmeyin bana
yalnız kalayım ,bırakın kaçın..
figen..
yüreğine sağlık:)
| |
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Cuma Ağus. 08, 2008 3:21 am | |
| Selam
İNSANLAR VARDIR İnsanlar vardır; Üstü nilüferlerle kaplı, Bulanık bir göl gibi. Ne kadar uğraşsanız görünmez dibi. Uzaktan görünüşü çekici, aldatıcı, İçine daldığınızda ne kadar yanıltıcı. Ne zaman ne geleceğini bilemezsiniz. Sokulmaktan korkarsınız, güvenemezsiniz. İnsanlar vardır; Derin bir okyanus. İlk anda ürkütür, korkutur sizi. Derinliklerinde saklıdır gizi. Daldıkça anlarsınız, daldıkça tanırsınız. Yanında kendinizi içi boş sanırsınız. İnsanlar vardır, Coşkun bir akarsu. Yaklaşmaya gelmez, alır sürükler. Tutunacak yer göstermez beyaz köpükler. Ne zaman nerede bırakacağı belli olmaz. Bu tip insanla bir ömür dolmaz. İnsanlar vardır; Sakin akan bır dere. İnsan rahatlatır, Huzur verir gönüllere. Yanında olmak başlı başına bir mutluluk. Sesinde, görüntüsünde tatlı bir durgunluk. İnsanlar vardır; Çeşit çeşit, tip tip. Her biri başka bir karaktere sahip. Görmeli, incelemeli, doğruyu bulmalı. Her şeyden önemlisi insan, insan olmalı... İnsanlar vardır; Berrak, pırıl pırıl bir deniz. Boşa gitmez ne kadar güvenseniz. Dibini görürsünüz her şey meydanda. Korkmadan dalarsınız, sizi sarar bir anda. İçi dışı birdir çekinme ondan. Her sözü içtendir, her davranışı candan... Alıntı..
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... C.tesi Ağus. 09, 2008 1:02 pm | |
| Selam
Gülerken beni ağlattın, ağlarken beni güldürdün ruhum... Doyamadım senin muhabbetine, Sevgiler sundun, bal niyetine, Zehir içmişim elinden, söylemedin niye?..
Yürü dedin, yürüdüm, dur dedin, durdum... Duyulmaz bir sesin vardı, ona hep uydum... Ayaklarıma bir yumak doladın, zaman adında, Muhabbet sıırını, vermedin niye?..
Korkma dedin, alacakaranlık gölgelerden, Işığa bak, o her zaman görünür bir yerden, Geçirdin beni geçilmez nice yerden, Hasretin aşılmaz bir dağ olduğunu, söylemedin niye?..
İçirdin bana binbir dert şarabı, Ellerim boştu, yüreğim hep sarhoş kaldı, Sonsuzmuş gibi görünse de, Hayatın kısacık bir düş olduğunu, söylemedin niye?..
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... C.tesi Ağus. 09, 2008 2:58 pm | |
| Selam
Rakı kokusuna karıştı bilye şıkırtıları "Hadi oynayalım"dericesine istekli bir o kadar tek başınayım. Artık oyunlar yağmur yağınca bitmiyor Çocuklar gökkuşağı çıkınca gülmüyor. Toprak çekiyor suyu bulut verdikçe Sunuyorum ruhumu toprak istedikçe.
Rakı kokusuna karıştı bilye şıkırtıları. Muzip değilim dün gibi yalnızlığım gün gibi. Sağanak olmalı arnavut kaldırımlı yokuşta Şıpırtısını duymalıyım çıplak ayakların Ritmine uymalıyım ıslak dudakların Orkide ıslanmış olmalı Ve düşmüş yolun ortasına orada olmalı el sallamalıyım bitmiş sonun yolcusuna
Rakı kokusuna karıştı bilye şıkırtıları Mangalın közleri gibi oldu yürek atılanı yutar yutulanı yakar oldu Naçar oldu günbatımlarına yürek Güneşsizliğe esir oldu bu yaz Yüreksizliğe esir oldu biraz. Yeşil boranlarını mavi tayfunlara saldılar Depremden geçti serab oldu yürek Gençlikten geçti harab oldu yürek
Rakı kokusuna karıştı bilye şıkırtıları Dinle saatin son tiktağını Dinle bitmeyen akşam ezanını Bak kara gecede yemyeşil yanıp sönen fener Bak dolunay, yıldızlar . . . Bak bir tekne bağlı limana Çocukluğun sorumlulukların gibi. Haydi çöz onu uzaklaş. Git uzağın bilinmezine. . . Ve sana mendil sallasın kalanlar gecenin gölge yıkıntılarıyla Rakı kokusuna karışsın aşıklar geçmişin bilye şıkırtılarıyla.
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Ptsi Ağus. 11, 2008 11:37 am | |
| Selam
Beni Çocukluğuma Götür Baba..!
Baba tut elimden Beni çocukluğuma götür hadi...!
O küçük kıza götür beni baba! Götür bir daha gelmeyeyim!
Tut ellerimden baba tut... Uçurumun kenarındayım... İtildim... Düştüm düşeceğim!
Baba yüreğim alazlarda Yandı... Yanıyor!
Sevda çöl dedin... Dikkat et dedin... Bir an için unuttum baba, sevdim! Şimdi çöl ortasında yalnızlığımla susuyorum mutluluğa!
Baba tut elimden ... Beni çocukluğuma götür hadi...
Acılar şımartmasın beni artık! sen şımart!
Uzaktaki hayallerimide al... Beni sallayarak uyut... Hayallerimden bir oyuncak yapıp Başucumda tut... Kayıp giden tüm hayallerimi tut baba!
Olmayan hayallerin gölgesinde ağlamaktan yoruldum... Çocukluk düşlerimi özledim...
Götür baba... -Beni çocukluğuma götür -.....Hadi n'olurrr
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Ptsi Ağus. 11, 2008 3:53 pm | |
| Selam
Bu Gece Son Defa Agliyorum Senin Için
Bu gece son defa agliyorum senin için, uzun zamandir ilk kez ama bu defa farkli, seni silmek için kalbimden, son kirintilari son senleri atmak için kalbimden.
Yalniz kalmak istiyorum kalbimle, ona tekrar bakarken seni hissetmek, seni görüp, sana dokunmak yani aci çekmek istemiyorum artik.
Birgün karsima yine çikacaksin biliyorum bir gün yine üzmek isteyeceksin beni, ama bu sefer farkli olacak, çünkü içimde sen olmayacaksin.
Bu gece son defa agliyorum senin için gözlerimden akan sey yas degil aslinda, sensin. Tek tek dökülüyorsun gözlerimden parça parça çikiyorsun bu gece.
Kalbimi tekrar istiyorum çünkü Ona yeni bir sahip buldum. Belki üzüleceksin bilmiyorum çünkü sen herseye ragmen bencilsin ve düsünüyorsun beni gizlice.
Karsima çikmaktan nasil korkuyorsun, benim sesimi duymaktan. Benimle konusurken neden titriyor sesin ? Neden uzak duruyorsun benden ? sen bilmesen de ben biliyorum güzelim çünkü sevinmemden korkuyorsun kendince, ama yaniliyorsun bunu bil artik sevinç yok senin adina çünkü senin adinda yok kalbimde.
Senin için son defa agliyorum bu gece ilk defa içimde açan bir günesle. uzun bir kisti zorlandim ama, gördügüm bir bahar biliyorum, dokunuyorum ona isiniyorum artik.
Bunun zamani gelmisti biliyorum bu defa yanilmiyorum, yanilmiyorum çünkü görüyorum uzak tepelerdeki çiçekleri inceden kokulari çaliniyor burnuma, kokluyorum ve bunu herseyden çok seviyorum.
Senin için son defa agliyorum bu gece içimde kalbime gözlerini açan çok güzel bir bebekle. Artik ölmüs senin küllerini atmanin vakti gelmis, bak iste son damla da düstü gözümden artik seni sevmiyorum...
| | | ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Bir Yarın diliyorum... Ptsi Ağus. 11, 2008 4:37 pm | |
| Selam
Duygular bir isyandır. Kimi zaman çığlık, kimi zaman gözyaşı... Düğüm düğüm bir şeyler sıralanır boğazına. Ağlarsın ağlayamazsın. Sevgidir, acıdır, umuda duyulan umutsuzluktur. Bütün dünya sığmıştır gözüne. Alabildiğine uçsuz bucaksız hissedişler içinde, zamansızlıklar içinde zamana çağrıdır içindeki. İstersin ama. zordur silip atmak her şeyi. Her şey yalnızlığındır, yalnızlık her şeyindir. Hiçbir şeyin kalmadığı zaman umudundur yalnızlık... Yalnızlık iki haliyle vardır yaşamımızda. Kimseli ve kimsesiz oluşuyla... İnsansızdık, yaban ve de garip... Bir sonbahar yaprağının yalnızlığını yaşardık. Bilirim herkesler yalnız bırakır ama sen bırakmazsın... Oysa şu an öyle yalnızım ki ne bir insan ne bir canlı hayatımda kimseyi istemiyorum bu yalnızlığımda bile... Oysa sana öyle açım ki ne bir sevgi ne de bir ilgi istemiyorum... Bir tek sen, bir tek senin sevgin, bir senin ilgin benim yalnızlığımı yok edebilir... Ve bana bugün, bu saatte, bu anda sana böylesine açken gel,gel! Sağır, kör, karanlıklar içinde bir başkasıyla değil, yalnızlığımla, kimsesizliğimle, sensizliğimle bekliyorum seni
| | | | Bir Yarın diliyorum... | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|