Aşk Meleği Forumun Kraliçesi
| Konu: Yüreğin hep bana ait oLsun.. Salı Ağus. 05, 2008 9:55 am | |
| Bazen Sana Aşık oLurum.. Sessiz, sakin we derinden ya$arım sensizLiği. ELLerin eLLerimden uzak oLduğu için kendimi öyLe çaresiz hissederim ki, patLar gibi oLurum. Oysa biLirim bir an biLe yeter hesap sormana. ''yakı$ıyormu sana bunLar'' dercesine bakarsın gözLerime. Bir hayaLin içine daLar giderim. Ve utanırım çaresizLiğimden. Kendimi sorguLamaya ba$Larım bir an biLe bıkmadan..
HaksızLık ettiğimi dü$ünürüm sana.Bu a$ka ruhunu adadığını, uzakLarda oLsanda yüreğinin hep benimLe olduğunun farkına warırım. GözLerin ı$ıLdar geceLerime ''üzüLme eLbet geçecek'' dercesine bakarsın.. İ$te o an bütün çaresizLiğim yok oLup gider.GözLerinden akseden ı$ığı sonsuza dek ta$ıyabiLecek bir güç buLurum kendimde. ÖyLesine i$Ler ki içime gözLerin.. Ben sen oLurum, sen ben..
Gecenin en acımasız saatinde, sana sesLenir oLdum. Oysa benim $ehrim böyLe değiLdi..
$imdi seni A$an bir yürekLe sewiyorum.Ne mesafeler kar$ı koyabiLiyor sewgime, nede geceme dü$en karanLık.. Artık Aşk`ı bahane edip çaresizLiğinin ardına sığınmak yok.. YarınLarın ikimiz için oLduğunu biLmek biLe yetiyor ya$adığım yaLnızLığı yıkmaya.
Hadi benimLe oL, yüreğin hep bana ait oLsun.. | |
|