| Seni Cok Seviyorum | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aşk Meleği Forumun Kraliçesi
| Konu: Seni Cok Seviyorum Paz Ağus. 17, 2008 4:14 am | |
| Seni seviyorum, cunku her sabah kalktigimda bir gunu daha seninle gecirecek olmanin mutlulugunu yasatiyorsun bana. Ben her gune seninle basliyorum, seninle bitiriyorum… | |
|
| |
| Konu: Geri: Seni Cok Seviyorum Paz Ağus. 17, 2008 4:14 am | |
| Seni seviyorum, cunku seninle her gun hayati yeniden kesfediyorum. Bana her gun kesfedilecek bir sey sunuyorsun mutlaka. Soluksuz kesif maceralarinin yorulmaz kasifi oluyorum… | |
|
| |
| Konu: Geri: Seni Cok Seviyorum Paz Ağus. 17, 2008 4:14 am | |
| Seni seviyorum, cunku beni dunyanin en mutlu insani yapiyorsun. Mutluluga yeniden ad versem, senin isminle anarim… | |
|
| |
| Konu: Geri: Seni Cok Seviyorum Paz Ağus. 17, 2008 4:15 am | |
| Seni seviyorum, cunku en guzel zamanlarimin sahibisin sen. Seninle gecirdigim kisacik anlar bile unutulmaz oluyor. Bitmesin istiyorum. Ya yoksan? Iste o zaman akmaz oluyor dakikalar, bir iskenceye donusuyor zamana katlanmak… | |
|
| |
| Konu: Geri: Seni Cok Seviyorum Paz Ağus. 17, 2008 4:15 am | |
| Seni seviyorum, cunku bir ressamin cizebilecegi en guzel tablosun sen. Renklerinle buyuluyorsun beni, hayran hayran bakiyorum sana. Ya da bir sairin yazabilecegi en anlamli siir, sevdayi ve aski anlatan… | |
|
| |
| Konu: Geri: Seni Cok Seviyorum Paz Ağus. 17, 2008 4:16 am | |
| Seni seviyorum, cunku yillardir sakladigim ask sozcuklerini ortaya cikardin. Kiymet bilmez yureklerden sakindigim o sozcukleri simdi korkmadan, gururla soyleyebiliyorum. Biliyorum ki bir tek sen hak ediyorsun onlari… | |
|
| |
| Seni seviyorum, cunku ayni anda tum mevsimleri yasatiyorsun bana. Ellerini tuttugumda yaz, saclarina dokundugumda bahar. Beyazliginla kisimsin, askimizi sulayan bereketli yagmurlarinla sonbahar…
En son Aşk Meleği tarafından Paz Ağus. 17, 2008 4:17 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Seni seviyorum, cunku sorgulamiyorsun yargilamiyorsun beni. Oldugum gibi kabul ediyorsun, hatalarimla zaaflarimla. Degistirmek yerine anlamaya calisiyorsun beni… | |
|
| |
| Konu: Geri: Seni Cok Seviyorum Paz Ağus. 17, 2008 4:17 am | |
| Seni seviyorum, cunku korkmadan aciyorum yuregimin kapilarini sana. Biliyorum ki hoyrat davranmayacaksin, biliyorum ki kanatmayacaksin yuregimi... | |
|
| |
| Konu: Geri: Seni Cok Seviyorum Paz Ağus. 17, 2008 4:17 am | |
| Seni seviyorum, cunku icimdeki yaramaz cocugu ortaya cikarmayi biliyorsun. Benimle cocuklasiyorsun sen de. Hayati bu kadar ciddiye alanlara inat oyunlar oynuyoruz birlikte, bikmadan, usanmadan… | |
|
| |
| Konu: Geri: Seni Cok Seviyorum Paz Ağus. 17, 2008 4:18 am | |
| Seni seviyorum, cunku ben karanlikta yolunu kaybetmis, nereye gidecegini bilemeyen biriyken, isiginla aydinlattin yolumu. Bana hayati sundun ellerinle, aski armagan ettin. Gecmise dair tum aci izleri sildin… | |
|
| |
| Konu: Geri: Seni Cok Seviyorum Paz Ağus. 17, 2008 4:18 am | |
| Seni seviyorum, cunku ihanet yok askimizda, yalanlarla orulmus sahte duygular yok. Birbirimizi kandirmadan, en ciplak halimizle yasiyoruz bu aski. Zaten ask dedigin boyle yasanmali… | |
|
| |
| Konu: Geri: Seni Cok Seviyorum Paz Ağus. 17, 2008 4:19 am | |
| Seni seviyorum, cunku beklentisiz sevmenin ne oldugunu biliyorsun. "Once sen beni sev, ben seni daha sonra severim" demiyorsun. Aciyorsun yuregini cesurca. Cesaretinle beni kendine hayran birakiyorsun… | |
|
| |
| Konu: Geri: Seni Cok Seviyorum Paz Ağus. 17, 2008 4:19 am | |
| Seni seviyorum, cunku dogadaki her canliya sevgiyle bakabiliyorsun, usumus bir sokak kedisi gordugunde icinin acidigini biliyorum. Her canliya yardimci olabilmek icin cirpiniyorsun… | |
|
| |
| Konu: Geri: Seni Cok Seviyorum Paz Ağus. 17, 2008 4:20 am | |
| Seni seviyorum, cunku kiskaniyorsun beni. Oyle tadinda, oyle kararinda kiskaniyorsun ki bu cok hosuma gidiyor. Ne asiriya kacarak sIkiyorsun beni, ne de hic kiskanmayarak umursamaz gorunuyorsun… | |
|
| |
| Seni seviyorum, cunku ne aglarken gozyasini, ne de gulerken kahkahani sakliyorsun. Yureginin en derin yerlerinden gelen huzunle agliyor, agiz dolusu gulebiliyorsun… | |
|
| |
| Seni seviyorum, cunku benimle yagmurda yuruyorsun. Bu essiz romantizme ortak oluyorsun. Yagmur seni sirilsIklam etse bile o an benimle birlikte oldugun icin tanriya bir kez daha sukrediyorsun… | |
|
| |
| Konu: Geri: Seni Cok Seviyorum Paz Ağus. 17, 2008 4:21 am | |
| Seni seviyorum, cunku kucuk seylerden buyuk mutluluklar dogabileceginin farkindasin. Hayatini hep o buyuk mutlulugu aramakla gecirmek yerine, kucuk mutluluklari biriktirerek kocaman bir mutlulugun sahibi oluyorsun… | |
|
| |
| Konu: Geri: Seni Cok Seviyorum Paz Ağus. 17, 2008 4:21 am | |
| Seni seviyorum, cunku seninle sonsuza dek birlikte yasayacakmisim gibi hissediyorum. Senin de beni sevmekten asla vazgecmeyecegini biliyorum. Her zaman, ama her zaman "iyi ki hayatimdasin" diyebiliyorum… | |
|
| |
| Konu: Geri: Seni Cok Seviyorum Paz Ağus. 17, 2008 4:22 am | |
| Seni seviyorum, cunku yildizlari getiriyorsun avucunda. Sari, sicak gunesi sunuyorsun bana. En coskun denizlerin maviligini getiriyorsun. Dalga dalga yayiliyorsun icime… | |
|
| |
| Konu: Geri: Seni Cok Seviyorum Paz Ağus. 17, 2008 4:22 am | |
| Seni seviyorum, cunku olur da bir gun, yasadigimiz bu kenti terk etmek zorunda kalirsak, gittigimiz yerde de kendimize ait mutlu bir hayatimiz olacagini biliyorum. Biz birlikte olduktan sonra dunyanin her yeri cennet… | |
|
| |
| Konu: Geri: Seni Cok Seviyorum Paz Ağus. 17, 2008 4:23 am | |
| Askimin buyuklugunu, sevdamin yuceligini anlatmaya calistim sana. Bunca nedenden ve bunca sozden sonra seni ne kadar cok sevdigimi anlatmayi basarabildim mi, bilmiyorum. Sozcuklerle tarif edilemeyecek kadar derin sana hissettiklerim | |
|
| |
| Konu: Geri: Seni Cok Seviyorum Paz Ağus. 17, 2008 4:23 am | |
| Bir de yuregimdeki kuslarin sesini dinle… Belki onlar daha iyi anlatir askimi.
Biliyorum ki, sen oldugun surece o kuslar hic terk etmeyecek yuregimi…
Sevgilim, ben seni yasiyorum, seninle yasiyorum.
Cunku… Seni Cok Seviyorum… | |
|
| |
Melancholia... Düştüm.Kırıldım.
Mesaj Sayısı : 261 Yaş : 41 Nerden : Yakamozlardan.. Kayıt tarihi : 05/08/08
| Konu: Geri: Seni Cok Seviyorum Cuma Ağus. 29, 2008 11:05 am | |
| bir görebilsem yüzünü Beklenmedik bu şehirde, Ne yaprak düşer sonbaharda inan, Ne yağmur Ne acı kalır yürekte, Ne gözyaşı... Bir değse gözlerin gözlerime, Ne hüzün kalır gecemde,ne matem... Ne asiliği kalır denizin,ne hırçınlığı Ne çok özledim senin gibi birini canım… | |
|
| |
| Seni Cok Seviyorum | |
|