| **Sislere Gömdüklerimiz..** | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Melancholia... Düştüm.Kırıldım.
Mesaj Sayısı : 261 Yaş : 41 Nerden : Yakamozlardan.. Kayıt tarihi : 05/08/08
| Konu: **Sislere Gömdüklerimiz..** Salı Ağus. 05, 2008 9:16 am | |
| Bir yıldız gördüm dün gece,
Öylesine parlıyordu ki...
Hayata yeniden başlarmışcasına,
Sevinçli ve mutlu,
Her zaman değil;
sadece dün,
Bambaşka bir hayat yaşadım.
Çünkü yeni bir ışık doğdu kalbimde;
Hiç solmayan, mutlu bir ışık..
| |
|
| |
Pejmurde ELa GözLüm
| Konu: Geri: **Sislere Gömdüklerimiz..** Salı Ağus. 05, 2008 9:21 am | |
| Sen sadece beni sev yeter ne bir aksam cıkıp dolaşalım ne bir gece mehtaba dalalım elimi tutmasanda olur,sarılmasamda gözlerine baksam yeter ne güzel sözler söyle bana nede bu askın ayakta durmasi icin caba göster dedimya sevgilim sen sadece sev yeter
her an düşünmesende olur beni resmime bakıp ağlamasanda özlem,hasret çekmesende iki satır bişey yazmasanda. Bigün habersizce süprizler yapmasanda dogdugum gunu hatırlamasanda sevdiğim çiçekleri bilmesende sen sadece beni sev yeter
Ne bir sarkımız olsun ne sabit bi yerimiz kalbimiz bir olsun kalbimiz Ne sirt sirta verip papatya falına bakalım ne de yagmurlu bir havada dişariya cıkıp ıslanalım ne kıskan beni ne sakın ayrılık olmasın bize yakın
Bu yürek Ne Dunyayı İster Ne Güneşi Ne Ayı Bu yürek Seni Sadece Seni ister Sende Sadece Beni Sev Yeter Kosmasakta olur Kırlarda Dans Etmeksekte Olur sarkılarda ismimi yazmasanda dağlara tek dileğim beni sev yeter
Ne Sigaramın Dumanı Ol Ne Rakı Mın Mezesi Ne de Gecemin Güneşi Sen Sadece Benim Ol Ve Sadece Sew Yeter.... | |
|
| |
| Konu: Geri: **Sislere Gömdüklerimiz..** Salı Ağus. 05, 2008 9:30 am | |
| Mutluluğun ve sevginin resmini çizen
ressam olmak istedim o an
öyle güzeldin ki fırçalara hükmedemedim
Gözlerimde renk,kulağımda tatlı bir sestin o an
....
Gülleri düşündüm hepsi güzel
ne çare;
Sen,daha güzeldin o an ve her an
Gözlerine tutulmuştum,sözlerine vurulmuştum
Huzurluydum gözlerine baktığım zaman
Sen,okuyup da bitiremeyeceğim roman
Sen,eşi benzeri olmayan güzelliktin O AN... | |
|
| |
Pejmurde ELa GözLüm
| Konu: Geri: **Sislere Gömdüklerimiz..** Salı Ağus. 05, 2008 9:43 am | |
| Günler Geçer,Saatler Döner Ben Seni Düşünürüm Gece Olur Karanlık Çöker Seninle Baş Başa Kalırım Sabah Olur Seninle Birlikte Uyanırım
Bakarsın Kabul Olur Dualarım Bakarsın Yıllardan Sonra Yüzüm Güler Yüzünü Bana Dönmeyen Aşk Bana Döner Dünyam Cennete Döner
Sen Benim İçin Herkesten Farklısın Siyah Beyaz Dunyamın Renkli Yanısın Karanlık Sokaklarımı Aydınlatansın Kalp Atısım Kan Dolasımım, İçimdeki Depremlerin Sebebisin
Sen Varsın Artık Kalemimin Ucunda Mutlulugu Araya Araya Buldum Sonunda Sen Mutluluksun,Hayatsın,Herşeyimsin,Herşeysin Yüreğime Hoşgeldin . . . . | |
|
| |
| Konu: Geri: **Sislere Gömdüklerimiz..** Salı Ağus. 05, 2008 9:47 am | |
| seni seviyorum diyorum kendi kendime
seni seviyorum
seni seviyorum
çık gel
kendini al gel bana
her nerdeysen ve ne haldeysen çık gel
sensizliğin acısını başkalarından saklamaktan yoruldum
istemediğim halde gülümsemenin bende yarattığı ihanetten
istemediğim anlarda denizi seyretmekten
istemediğim içkileri içmekten
bana ait olmayan sarhoşlukları yaşamaktan
ve sensiz bir sabaha uyanmaktan yoruldum
çık gel
çık gel ki ellerim ısınsın
çık gel ki başkalarına verdiğim cevaplar güçlensin
çık gel
çık gel ki azrail utansın
çık gel
sensizliğin şehrinde ateşe veriyorum saçlarımın beyazını
sabrımın rengi siyah sanırdım oysa
sanki yüreğim avucumda
sanki her sabah pişmanlığını anlatan
bir mektup atılacak kapımın altından
sanki senin için verdiğim kavgalardan insanlar utanacak
sanki yanılmamışlığımın gecesi sabah olacak
sanki seni sevmemin sonucu
sensizlik olmayacak
çık gel
çık gel akşamlarımın akşam sefası rengince
çık gel aşka inanmayanların yüzünü kızartırcasına
çık gel
bir daha gtmeyecekmişcesine | |
|
| |
Pejmurde ELa GözLüm
| Konu: Geri: **Sislere Gömdüklerimiz..** Salı Ağus. 05, 2008 9:56 am | |
| Karşıma ilk çıktığında Bir bahardı en yeşilinden Günlerden pazartesi Ben uykulu Sense her zamanki gülümsemenle Yanımda İşte o baharda aşık oldum sana O günaydın deyişin hala kulaklarımda Kimse gülemedi senin gibi bana birdaha Hiç bir pazartesi günaydınla başlamadı senin gibi Ve hiçbir bahar yeşil olmadı sensiz Sensiz gelmedi bana baharlar Sensiz bana herbahar bir sonbahar Baharlar hüzün taşıyor yüreğime Baharlar bana ayrılık dolu sonbahar Sensiz yarım kaldım ben sokaklarda Sabah kuşların ötüşlerinde Her sabahı pazartesi gibi yaşadım Somurttum Yüzüme gülen zaten bir sen Yoksun artık yanımda Sen yokken günler aydın olmazki bana Sensiz 4 sonbahar yaşadı gönlüm Arkadaşlar bahar olduğunu söylediler inanmadım Sensiz bana her bahar geçmeyen bir sonbahar Ve sen yine yanımdasın her an Yine günaydın diyorsun şiirler gibi ve sen yine seni seviyorum diyorsun ya bana Ben baharı şimdi yaşıyorum biriciğim | |
|
| |
| Konu: Geri: **Sislere Gömdüklerimiz..** Salı Ağus. 05, 2008 9:59 am | |
| Değişir rüzgarın yönü,
Solar ansızın yapraklar;
Şaşırır yolunu denizde gemi,
Boşuna bir liman arar.
Gülüşü bir yabancının,
Çalmıştır senden sevdiğini;
İçinde biriken zehir,
Sadece kendini öldürecektir;
Ölümdür yaşanan tek başına
Aşk iki kişiliktir.
Bir anı bile kalmamıştır,
Geceler boyu sevişmelerden;
Binlerce yıl uzaklardadır,
Binlerce kez dokunduğun ten;
Yazabileceğin şiirler,
| |
|
| |
Pejmurde ELa GözLüm
| Konu: Geri: **Sislere Gömdüklerimiz..** Salı Ağus. 05, 2008 10:02 am | |
| Hava henüz kararmıştıki aklıma geldin, Seni düşünmek istiyorum artık. Gözlerini hayal edip, Dalmak isterdim uzaklara.
Özgürce dolaşmak, yağmur altında ıslanmak, Sarılmak isterdim gönlümce.
Konuşmak isterdim saatlerce konuşacak konu bulamayınca Gözlerine bakmak isterdim dakikalarca seni seyretmek isterdim.
Biliyorum hayallerimin boş olduğunu Hayal edeceğim bir çift göz olmadığını Seyredecek kimse yok Yanızlığım dışında
Yanında olmak, sana bakmak Ne kadar hayal olsada, Bir gün gerçek olacak İşte o gün! Karanlığa bakan biri olmayacak. | |
|
| |
| Konu: Geri: **Sislere Gömdüklerimiz..** Salı Ağus. 05, 2008 10:09 am | |
| ağmurları bekleme yeter dön artık
Yağmak zorunda değilsin susamış bedenime
Öyle çok özlemişim, seviyorken delice
Düşmek zorunda değilsin her gece düşlerime;
Bırakda rüyalarda kendim sarayım.
Yağmurları bekleme dinsin bu hasret
Damla damla gelişin bana huzur vermiyor.
Ellerini tutmak için çabalıyorken
Avuçlarımdan kaçışın beni mutlu etmiyor.
Bırakda sana tamamen sahip olayım.
Yağmurun kokusuna sardım
Tutamadığım kendimi.
Damla damla sen
Çisil çisil sen
Aklıma düşen sen her yağmurda
Aklımda bir başka sen oluşuyor
Çıktığım yağmur dualarında.
Bırakda dualarım günahlarım için olsun... | |
|
| |
Pejmurde ELa GözLüm
| Konu: Geri: **Sislere Gömdüklerimiz..** Salı Ağus. 05, 2008 10:12 am | |
| Bazen Yaşamak istedim hayatı Seninle GönLüm Tutuşur Derinde SensizLik Vurur beni yerinde Yaşayamadım ben seninLe...
GüzeL düşLer Kurduk Beraber Hani Ne OLdu Canım o hayaLLer yine Sana OLdu ßir haLLer bana mı kaLdı yine gitmeLer...
CanıM SıkıLıyor ßu gece yağmur DamLaları vuruyor Pencereme umutlar tükeniyor yüreğimde Girdim yine Yerlerin Dibine...
Bazen haykırmak istiyorum delice Sana duyuramıyor SesLice İçimde patLayan VoLkanLarı Atarım Dışarı GizLice.... .
En son Pejmurde tarafından Salı Ağus. 05, 2008 10:16 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: **Sislere Gömdüklerimiz..** Salı Ağus. 05, 2008 10:13 am | |
| Kalbin ne kadar kirilmis olursa olsun,
Dünyanin senin acilarindan dolayi durmayacagini ögrendim.
Geçmisimiz ve durumumuzun oldugumuz kisiligi etkiledigini,
Ama olmamiz gerekene karsi sorumlu oldugumuzu ögrendim.
Iki kisinin tartismasinin, birbirlerini sevmedikleri anlamina
gelmedigini ögrendim.
Ve tartismadiklari zaman da sevdikleri anlamina gelmedigini.
Bazen kisiligini eylemlerinin önüne koyman gerektigini ögrendim.
Iki kisinin tamamen ayni olan bir seye baktiklarinda bile
Farkli seyler görebildiklerini ögrendim
Hayatlarinda her zaman dürüst bir sekilde daha ileriye gitmek
isteyen kisilerin,
Sonuçlari önemsemediklerini ögrendim.
Seni dogru dürüst tanimayan kisilerin,
Hayatini birkaç saat içinde degistirebileceklerini ögrendim.
Verebilecegin bir sey kalmadiginda bile bir arkadasin agladiginda,
Ona yardim edebilecek gücü bulabilecegini ögrendim.
Yazmanin, konusmak kadar duygusal gayret gerektirdigini ögrendim.
En fazla önemsedigim kisilerin, benden hep uzaklastirildiklarini
ögrendim.
Insanlari üzmeden ve duyarli olarak kendi fikirlerini söylemenin
Çok zor oldugunu ögrendim.
Sevmeyi,
Ve sevilmeyi ögrendim...
Ögrendim...
| |
|
| |
Pejmurde ELa GözLüm
| Konu: Geri: **Sislere Gömdüklerimiz..** Salı Ağus. 05, 2008 10:17 am | |
| yarim Benden Uzaklarda Zannetmeki Güleceksin Bir Zalimin Kollarinda Pişmanliktan öleceksin
Yaş Tutacak Gözlerini Döveceksin Dizlerini Bu Sevdanin Izlerini Bilmem Nasil Sileceksin
Vazonda Güller Solacak Günün Kahirla Dolacak Hasretin Hançer Olacak Yüreğini Deleceksin | |
|
| |
Pejmurde ELa GözLüm
| Konu: Geri: **Sislere Gömdüklerimiz..** Çarş. Ağus. 06, 2008 10:56 am | |
| Öyle bir içim yanıyor ki şimdi Senden ayrılmak ölmek gibi geldi biliyorsun Öyle bir gittin ki Arkandan sessizce baka kaldım Ama sen bilmiyordun Sen giderken ben isyan ediyordum kadere Sen giderken ben içime atıyordum çığlıklarımı İçimden ağlıyordum… Gökyüzünü inletsem duymazsın sesimi Biliyorum… İşte ben bu yüzden susuyorum Sen duymayasın diye ağlıyorum Sen duymayasın diye ben bu kadere sessizce isyan ediyorum Bilmezsin sen… Ben her gece sana içiyorum… | |
|
| |
Pejmurde ELa GözLüm
| Konu: Geri: **Sislere Gömdüklerimiz..** Çarş. Ağus. 06, 2008 10:57 am | |
| Ağlasam yanım da olur musun sevdiğim Döksem içim de olan ne varsa sana Yağmur olup ıslansak birlikte Gözyaşları içinde Sırıl sıklam uyansan sabahlara Belki bir melek gelir o gece İkimizi de affeder Bağışlar bizi birbirimize Sen şimdi yanımda yoksun ya İnan bundan ağlamıyorum Keşke sen hayatta olsaydın da Ben seni uzaktan sevsem Razı olurdum inan sevdiğim Seni çok uzaklarda sevmeye Şimdi yoksun Sen yoksun ya bende yokum Seni arıyorum sevdiğim Olmayacağını bilerek Seni bulamayacağımı bilerek Hani şimdi sen yoksun ya Bir daha hiç olmayacaksın Senden sonra… Geride kalan… Her şey yalan… | |
|
| |
Pejmurde ELa GözLüm
| Konu: Geri: **Sislere Gömdüklerimiz..** Çarş. Ağus. 06, 2008 10:58 am | |
| şöyle yürek dolusu anlatabilsem seni, kâfi geliverse şu zavallı kelimeler... karışmasa aklım, kalem eldeyken, aklıma girmese gözlerin... kim bilir neler yazardım? şunca yazdığım gibi yavan, tadı tuzu kararsız kalmazdı. sayfalar yetmez, kalem iflah olmazdı. ama, neyleyim hep aynı! ne zaman ki kalem elde, gözlerin içimde yâr. işte tam da orada aklım durur, kalem bildiğini yazar. anlatabilseydim belki, hani, derdim, azıcık şairsin; gel gör ki iş yok bende, aklım takılıyken gözlerinde. kalem olunca yazan, böyle fellik fellik saklanıyor satır satır yazılan. sadece yürek, azıcık avunan... | |
|
| |
Pejmurde ELa GözLüm
| Konu: Geri: **Sislere Gömdüklerimiz..** Çarş. Ağus. 06, 2008 11:00 am | |
| bak işte; çıkıp geliverdin en ücra yerinden yüreğimin... bak; yine titredi ellerim. anlamsız bakmaya başladı gözlerim, ortalık yere, öylece... yine bir mahsunluk, bir gariplik çöktü içime.
ne vardı sanki böyle çekip gidecek?! ne vardı beni böyle perişan edecek? oysa ne sevmiştim, ne sevmiştim seni; camgüzeli... | |
|
| |
Pejmurde ELa GözLüm
| Konu: Geri: **Sislere Gömdüklerimiz..** Çarş. Ağus. 06, 2008 11:01 am | |
| can dediğin kuşa benzer kaş arası, uçup gider değerini vermez isen kum misali tozup gider
cana cânan gereklidir cânan cana gediklidir oy, bu sevda şenliklidir! boran gibi esip gider
can kuşunu sal semâya semâdan bir bak dünyaya sonra şükreyle Hüda´ya sesin yâre kayar gider
aşığın sinesi taştı taştı, yârine ulaştı taş yürekler buna şaştı şaşan aklı yitip gider
ozan oldun neler dedin can kuşuna ne vad´ettin eğer onu azâd ettin sevdiğine uçar gider | |
|
| |
Pejmurde ELa GözLüm
| Konu: Geri: **Sislere Gömdüklerimiz..** Çarş. Ağus. 06, 2008 11:04 am | |
| Uyuşmuş parmakları, boyalı yumak yumak, Boyalar yere düştü, sandığı ondan büyük. Ufacık bakışları,donmuş, görünmez ufuk. Belli okumuyorsun, gönlüm burkuldu çocuk.
Ne kadar fakir olsam, yavrumu sokaklara, Para kazanmak için, bırakmam ayazlara... dantel örer. dikerim , binsin salıncaklara... Hüzün serpiyor kalbe; ayazda donan çocuk.
Hayatı kazanırken,öğrense, ezilmese... Ufkun ışıltısına, zorluk perde çekmese. Ben gibi ağlamasa, bakışı çelik olsa,... Ne olur, tırnağınla; kayaları oy çocuk!... | |
|
| |
Pejmurde ELa GözLüm
| Konu: Geri: **Sislere Gömdüklerimiz..** Çarş. Ağus. 06, 2008 11:06 am | |
| kapına dayanmazdım, senden medet ummazdım. Onurumu kırmazdım;çareler sende kaldı. Bu çile sağnağına,gözlerimi yummazdım, İnan ki sevdiceğim, gülüşüm, sende kaldı.
Uzanmaz kimselere, rikkatle , aviçlarım. Bir nebze gülüşüne, güllenir kucaklarım. yalnız sana döşenir, şu gönül konaklarım. İnan ki , sevdiceğim, gülüşüm, sende kaldı.
Şüpşeler seziyorsun, sana düşkünlüğümden, Gün gelir de bıkarsın, sana taşkınlığımdan. Bakışım gözelenir aşka şaşkınlığındar. İnan ki, sevdiceğim, gözlerim sende kaldı.
Sevda vadilerinden gam gülü devşiririm. İştiyak ateşinde sabrımı, pişiririm. Hayallerde, düşlerde, sellere karışırım. İnan ki, sevdiceğim, düşlerim, sende kaldı | |
|
| |
| Konu: Geri: **Sislere Gömdüklerimiz..** Çarş. Ağus. 06, 2008 11:24 am | |
| Bir bakışta kırılan aynalardan
Her gün karşıma çıkar melankoli
Terkedilmiş sahipsiz şehirlerde
Alnıma kurşun sıkar melankoli
Bir bakışta kırılan aynalardan
Yürek ülkemde açan ak güllere
Yine hasreti katar melankoli
Göğe varan yollarda, ayağıma
Bir diken gibi batar melankoli
Yürek ülkemde açan ak güllere
Sessiz bir çığlıkla düşen çığ gibi
Omuzlarıma biner melankoli
Birbirinden beyaz sahifelerden
Şiirlerime siner melankoli
Sessiz bir çığlıkla düşen çığ gibi. | |
|
| |
Pejmurde ELa GözLüm
| Konu: Geri: **Sislere Gömdüklerimiz..** Çarş. Ağus. 06, 2008 12:15 pm | |
| Uçurumun kıyısındaydı yüreğim.. Gözlerin düştü aklıma gecenin bir yarısı. Vurdum kendimi yollara,gidiyorum bi boşluğa,kaldırımlar isminle süslüydü sanki, takılıyordum arasıra. Sokaklar da gecenin sessiz yalnızlığı.. İçim üşüyordu,ne kadar mevsim yaz olsa da !!! Her adım da senin hayalin çıkıyordu karşıma.. Ne kadar uzaksan bana,o kadar özlüyordum seni. Sonra sabah oluyordu.. Senin pencerenden sımsıcak güneş,benimkinden : belki bu gün döner bana,sarılır boynuma umudu giriyordu içeriye.. Senin yokluğunun,varlığının var olduğunu bilmek gibi yakıyordu yüreğimi.. Yağmur yağıyordu bazen,hani sen çok severdin yağmurları..yağmurla sulanmış toprakları.. Kimse olmuyordu sokaklar da,yalnız,çaresiz,sensiz gidiyordum yol boyunca.. Özlemek,özlemek takılıyordu ruhuma. Özlemek ne demek bilmiyordun ama !! Sen sevmeyi bilmiyordun ki,özlemeyi nasıl öğrenecektin ?.. Bir güne,bir ömür biçiyorum !! Senin yokluğuna alışmaktan korkuyorum sensiz gecelerim de.. Yokluğuna isyan ediyorum sevdiğim ! Yokluğuna isyan ediyorum ! Ve seni gözlerin kadar çok seviyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: **Sislere Gömdüklerimiz..** Çarş. Ağus. 06, 2008 12:17 pm | |
| Özlem nedir bilir misin? Özlem Buğulanan camlara Adını yazmaktır
Özlem nedir bilir misin? Özlem Uzaklara bakınca Gözlerinin yaşlanmasıdır
Özlem nedir bilir misin? Özlem Sevdiği yağmurda Aptalça ıslanmaktır
Özlem nedir bilir misin? Özlem Yatağa girince yabancı diye Başını yastığa koymamaktır
Özlem nedir bilir misin? Özlem Gördüğün herkesi Sana benzetmektir
Özlem nedir bilir misin? Özlem Gelmeyeceğini bilmene rağmen Her yeni güne umutla başlamaktır
Özlem nedir bilir misin? Özlem Adını sayıklayarak Ölümü beklemektir | |
|
| |
Pejmurde ELa GözLüm
| Konu: Geri: **Sislere Gömdüklerimiz..** Çarş. Ağus. 06, 2008 12:26 pm | |
| hayat mıydı beni sana bağlayan ? yoksa kalbimi delercesine bakan gözlerin mi ? ne farkı var ki..? gözlerin değil miydi zaten benim hayatım...?!
onlar sayesinde şu lanet yaşamdan kopmuştum... her geçen gün biraz daha çekmişti onlar beni sana ve en sonunda hapsetmişti beni o cennetimsi yere; yani gözlerine !
ve hayatımda ilk kez yalnızlığın tadını çıkarıyordum aslında çok da yalnız sayılmazdım her zamanki gibi hayaline sarılmış uyuyordum ama ne olursa olsun ben orada, gözlerinde mutluydum... | |
|
| |
| Konu: Ey Allahim!.... Çarş. Ağus. 06, 2008 12:40 pm | |
| Bana yeniden Sevmeyi ogret Allahim..
Ey Guzel Allah'im beni bu fani dunyada en iyi bilensin.. Beni en cok seven bana en cok deger verende sensin.. Sevmeseydin beni imtihan etmezdin Sevmeseydin varligini bilmezdim.. Ey Guzel Allah'im bana yeniden sevmeyi ogret Sadece seni Seveyim Herhangi fani bir kulu degil... Yuregimi kanmasin yalanlara.. Aldanmasin yuregim yalan yeminlere Sevmeyim Senden baskasini Ey Guzel Allah; im Bana yeniden sevmeyi ogret Sadece Seni Seviyim.. Senin sevginle dolup tassin yuregin Kullarinida sirf Sen onlari yarattin diye seveyim Kendi nefsim kendi, cikarlarim icin degil Nolur Allahim bana yeniden Sevmeyi ogret Canimin nasil yandigini en iyi bilen Sensin.. Aciyla alevlenen yuregimin atesini sondur Nolur Ya Rabbim Canim cok yaniyor Canim cok Aciyor Bana yeniden Sevmeyi ogret Yanliz Sen gir yuregime ve senin Habibin girsin Baskalarini sokma onlar bana aci veriyor onlar canimi yakiyor Sen kullarini yuz ustu birakmazsin Gözüyasli kullarina kiymazsin Sevgini esirgemezsin Nolur Allah; im Sana ihtiyacim var Bana yeniden Sevmeyi ogret ama yanlizca Seni Sevmeyi.. | |
|
| |
Aşk Meleği Forumun Kraliçesi
| Konu: Geri: **Sislere Gömdüklerimiz..** Çarş. Ağus. 06, 2008 12:43 pm | |
| | |
|
| |
| **Sislere Gömdüklerimiz..** | |
|