Aşk Meleği Forumun Kraliçesi
| Konu: İki aşık .. Salı Ağus. 05, 2008 9:07 am | |
| iki aşık yaşardı diyarın birinde biri diğerine sevgili derdi diğeri öbürüne meleğim garip olan melek erkekti.. rivayet bu ya herkes ona melek derdi mertti sözü özü bir sevecendi sadık ve dürüst yardım severdide.. gel gelelim gün döndü evlendiler melek değişmişti sevgilinin gözünde her iş geliyorduda herşeyi yapıyor herbir işi beceriyor mutluda ediyorduda kanatları yoktu artık sanki ve beyaz değil ten rengiydi bedeni sevgilinin isteklerine cevapta veremiyordu hayli süre… en sonu ondan uçurumdan aşağa süzülmesini istedi.. "meleksin" dedi ve "beni sevensin benim için oldu olacak gerekse öleceksin" bir saniye düşünmeden uçurumdan bıraktı kendini melek sadece görsün istedi ve sadece bilsin
melekte olsa ölecekti ki melek insandan aciz değilmiydi insan değilmiydi daha üstün varlık ama bilsin istedi ölecekti.. sevginin bittiği yerdi o uçurum umudun bittiği ve gözlerin kapandığı yerdi.. en iyiden bencillik adına ölümün bile beklene bildiği yerdi o uçurum.
dur demeğe kalmadı çakıldı orda yatakaldı cansız bedeni.. öldü elbet.. sevgili anladı anladıya artık geçti.. dağlara vurdu kendini… Allah’a adadı adını af diledi hergün hergün.. o gün bu gün oralara sarıız dendi yaşanana sarıız ağadı esti dağlarda ve hala eserdi sarıızın feryad figan yakarışları… | |
|