ALARASELDA Yeni Üye
| Konu: ağlarsan kıyamam kıyamam ki küçüğüm... Salı Ağus. 12, 2008 2:16 am | |
| Ağlarsan kıyamam kıyamam ki küçüğüm Gözlerine bakıp da sana yalan diyemem Söylesene diyorsun söylemek zor küçüğüm Başkası var gönlümde sana yalan diyemem Deyip de çektin gittin
Başkasını seviyordun Ben seninle gülmüştüm, seninle bulmuştum kaybettiğim benliğimi Şimdi yaşama nedenim avucumun içinden yavaş yavaş gidiyor, uzaklaşıyordu benden Belki de hayatımda ilk defa birinin yokluğu bu kadar acı verecekti bana Gözlerine dalıp ta seni son defa seyretmeme izin bile vermedin “Ağlarsan kıyamam” dedin bana, ama kıydın… Hem de en derinden acıttın canımı
Yalancısın sen yalancı ne olursun gitme dur Unuttun mu küçüğüm kızımız olacaktı
Kızımız olacaktı; elleri sen kokan Kızımız olacaktı; gözleri mavi mavi bakan Kızımız olacaktı; evimizin bahçesinde mini mini koşan Kızımız olacaktı… Hepsi artık hayaldi hiçbir zaman gerçekleşmeyecek üzere
Unutmak kolay mı kolay mı küçüğüm Ayrılık ölümden beter be küçügüm Kızımız olacaktı gittin küçüğüm Kızımsız yollardayım
Unutmak kolay mı be küçüğüm… İliklerime kadar âşıkken sana, Unutmak kolay mı küçücüğüm Senden ayrı geçen her günüm ölümden daha da zor geliyor bana Daha da katlanamaz oluyorum şu amansız dünyaya Kızımız olacaktı; ona baktıkça birbirimizi görecektik Gittin be sevgilim Artık ne faydası var yüklemi olmayan cümlelerimin Artık gittiğim yolda ne sen varsın ne de küçük kızımız Sen beni unuttun ben seni unutmadım, unutamam… | |
|