Aşk Meleği Forumun Kraliçesi
| Konu: İlk haftanın röportajı : Melancholia... C.tesi Ağus. 09, 2008 1:00 pm | |
| BU HAFTAKİ RÖPORTAJIMIZI ** MELANCHOLİA.. ** İSİMLİ ÜYEMİZLE ADMİNİMİZLE YAPTIM.BUNDAN SONRA HER HAFTA BİR ÜYEMİZLE BU RÖPORTAJI YAPIP HUZURLARINIZA SUNACAĞIM...DİLARA'YA BU KEYİFLİ SÖYLEŞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM...SEVGİLERİMLE.. Genel Sorular 1- Adınız Dilara Alysia De Block2- Nick'iniz Melancholia...3-Niye bu nick.. Melancholia..Kara sevda demek..Bu nicki cok uzun bir sure kullandim,bir butun olmustum ben bu nick ile ,sonralari ise anlamini yitirdigi icin kesip cikarmistim hayatimdan..Ama sonra dusundumki aslinda o anlamini asla yitirmedi o yuzden tekrar kullaniyorum. Bu nick ile bir butunum ben..Kara bir sevdadir bu gonulde mesken tutan..O yuzdendir bu nicki kullanmam..4-nerede yaşıyorsunuzRuhen ve bedenen ayri yerlerdeyiz biz…Bedenen Belcika lakin ruhen ….5- Tam Tamına dogum tarihiniz (gg/aa/yy) 2 eylul 19836-En sevdiğiniz renkSiyah..Siyahlar daha bir yakisir oldu artik bana..7-En sevdiğiniz şarkı Nurettin Rencber : Aglama yar. “Ağlama yar Bir gün gelir bu hasret biter Döneceğim ağlama Bekle beni ağlama “
Ve çelik : dilberim “Ne doyarım, ne kanarım, ben sana dilberim Vur beni O gözler, O kaşlar, ne işe yarar Yor beni Feryatlar, figanlar, beni oyalar Sevgilim, her şeyim Gönlüme taht kuran dilberim”
Hatiralari var..8-Hoşlandığınız müzik türü nelerdir Belli bir tarzim yok kulagima hos gelen beni alip uzaklara goturebilen herseyi dinlerim.9-Hobileriniz nedir Kitap okumayi cok seviyorum evimde inanilmaz bir kitap koleksiyonum var. Muzik benim vazgecilmezim,muziksiz bir yasam dusunemiyorum. Internete takilmayida cok seviyorum Ve yuzmek,uyumakda hobilerim arasindadir.10- Fobileriniz varmıdırVaar!..Karanliktan cok korkarim..Hicbirsey gormemek beni inanilmaz tedirgin eder. Simsek ve gokgurultusude korkularimdandir..Sevmiyorum cok ses cikaran seyleri.11- Hangi spor dallarıyla ilgileniyorsunuz Uzun bir sure yuzme ile ilgilendim sonra buna pek vaktim olmadi ve biraktim.12- Tuttuğunuz takım Elbette GALATASARAY..13- Bir dilek hakkın olsaydı ne dilerdin Ailemi dilerdim kesinlikle.. 14- Bir hafta sonu tatil kazansanız nerede geçirmek isterdinDubai olabilir, her neden ise bana cok cekici geliyor..15- Hayvanları sever misin? Evde hayvan besliyor musunuz? Evet cok seviyorum,hatta insanlari tanidikca hayvanlari daha cok seviyorum Bahcemde uç tane tavugum ve bir tane horozum var.Onlara cok duskunum tavuklarim cok evcil surekli yanima gelip elimden yem yiyorlar beni taniyorlar ve bu beni inanilmaz mutlu ediyor.16- En sevdiniz film The Holiday..
Inanilmaz buyuk bir hatirasi var,her baktigimda gozyaslarimi tutamam..FORUM GOKKUSAGI SORULARI1- Forum Gökkusagını nasıl tanıdınız? Tanimadim,burasi benim eserim.. Canim dostum Nese ile basladik buraya sevdiklerimizi dostlarimizi toplamak ve guzel paylasimlar yapmak ve vakit gecirmek amacli bir forum kurmak istedik ortaya hos sade bir yer cikti birde uyelerimiz daha fazla emek gosterseler daha mutlu olacagiz ama...2- Ne kadardır bu ailenin içindesiniz ? Pek uzun bir sure olmadi buradaki ''ailem''le tanisali ama emin olun sanki hayatim boyunca hep onlar ile birlikteydim..3 -Forum Gökkusagında sizde özel yeri olan üyeler varmı? Hepsininde yeri benim icin cok farkli..Isim veremem..Hepsinide cok seviyorum Cok bagli olduklarim var elbette..Onlarda bilir kendilerini..Isim veripde kimseyi kirmak yakismaz bana..Gerçi hepsini o kadar cok seviyorumki..4- Forum Gökkusagında en çok zaman geçirdiğiniz bölüm hangisi? Duygu seli ve muhabbet cafe.. Duygu insaniyim ben.. Bunyesinde kara bir sevdayi barindiran , Leyla'dan bana miras kalan bu sevdayi barindirmak icin duygu kadini olmak gerekmiyormu..5- Forum Gökkusagı üyesi olarak yönetimi nasıl buluyorsunuz? Harika buluyorum.. (daha fazla yorum yok yönetimin ta kendisiyim ehe..) Ama ara ara yonetimdeki arkadaslar arasinda gerginlik ve tatsizliklar oluyor buda beni cok uzuyor..Burasi sonucta bir forum arkadaslar oysa biz bir aileyiz birbirimizi iki baslik iki yazi icin uzmeye degermi...6- Forum Gökkusagı size neler kazandırdı/neler kaybettirdi? Kaybettirdigi birsey olmadi lakin kazandirdigi cok sey var..Cok.7- Bu siteyi tavsiye ettiğin birisi/birileri varmı ?kimlerdir .. Sevginin dilini anlayan herkese kapimiz aciktir.8- Forum Gökkusagını begendınızmı ?Cok begendim kim yaptiysa ellerine saglik :p9- Forum Gökkusagından bir yakınına demek istediklerin varmı? nelerdir ? Hepinize sesleniyorum..Siz benim ailemsiniz..Sizleri cok seviyorum..Daima yanimda olmaniz dilegi ile.10- Forum Gökkusagında asla unutamadıgın bir anını bizimle paylaşırmısın? Unutamadigim bir anim yok ama unutamayacagim cok kisi var..AŞKA VE HAYATA DAIR SORULAR1-Sence sevgi nedirSevgi kalp sizisidir.. Sevgi fedakarlikdir. Sevgi yarini dusunmemektir onunla bugunu yasamaktir. Sevgi tum hucrelerinde hissetmektir herseyi. Sevgi ozlemdir,bitmek bilmeyen ozlem yaninda olsa bile ozlenen.2-Karşı cinste aradığın özellikler nelerdir? Dis gorunus kesinlikle onemsizdir benim icin. Karsimdakinin bana huzur guven verebilmesini isterim Sadakat anlayis ve olgunluk beklerim.3-Aşk ta yaş sınırı varmı .. kendinizden yaşça büyüğünüzle/küçüğünüzle Bence aksin yasi yok.Ask bu yas mekan kalip bicim tanirmi..4-İlk aşkını hatırlıyormusun?Bize biraz anlatabilirmisin?Ilk askimi elbette hatirliyorum..Nasil unuturumki.. Ilk askim bebek yuzlu bir gencti,o bebek yuzune asik oldugum sevecen ,cana yakin biriydi. Onun hakkinda daha fazla yorum yapmak gereksiz..Cogunuz biliyorsunuz zaten.. Haftaya Pazar evleniyor..5-Aldatılırsan affedermisin?Bilemiyorum buyukde konusmak istemiyorum acikcasi.. Hani bir kere bir hata yapilir pisman olunur ve cidden telafisi icin calisilir ise belki bir kereligine mahsus affedebilirim diye dusunurum..Yinede emin degilim o ani yasamak gerek.6.Evlilik hakkındaki düşüncelerin nelerdir?Evlenmeyi dusunmuyorum su an..Bu konu hakkindada yorum yapmak istemiyorum7-İdealindeki ''eş'' nasıl olmalı ? Bknz soru iki. 8-Bir insandan hoşlanırken en çok neyi etkiler seni ? Davranislari,sozleri hassasligi ve hisettikleri..9-Hayatını bir anda değiştiren bir şey oldumu yani dönüm noktan ?Hayatimda iki tane donum noktam oldu biri ailemi kaybetmekti ikincisi ise onu kaybetmekti.. Ikiside uzun sure uzerimden atamayacagim bana bir travma yasatan olaylardi.10-Sorunlarını paylaşırmısın , ilk kime açılırsın mesela ? En yakin arkadasim Neseye , ve annisim Figene..11-Bi gününün değerlendirmesini yaparmısın bize ? Sabah kalkiyorum dus aliyorum.Alelacele kahvalti yapip ofise kosturuyorum. Sonra kafami bir sokuyorsam dosyalarin icin cikamiyorum. Sorular sorular telefonlar fakslar dosyalar davalar yeteeeer! Sonra eve gelipde kendimi sanal dunyama atinca huzur buluyorum.12-Bana kendini anlatabilirmisin ? Nasıl birisin mesela .. Nelere kızarsın .. Nelerde yumuşarsın ? Asi bir yapim var,hircin biriyim.Disiplinli otoriter ve dikkafa. Anlasilmasi zor bir insanimdir.Cok kolay sinirlenirim ama karsimdaki geri adim atar isede cok cabuk sakinlesirim.Asiri inatciyim, inadim basima bela. Vurdum duymaz insanlara kizarim,iki yuzlu riyakar ve bosbogazlardan nefret ederim. Karsimdakinin herhangi alttan alma egilemi yada ses tonunu yumusatma eglemi bile benim yumusamama yeter.Insanlari uzmeyi kirmayi sevmiyorum,ve kimseye kiyamiyorum..13-Okuyormusun çalışıyormusun?Çalışıyorsan mesleğin nedir?Calisiyorum,avukatlik yapiyorum.Aslinda hala asistan konumundayim henuz kendime tam guvenim olmadigi icin bir avukatin asistaniyim.14-Nasıl bir yaşam tarzın var ?Gece hayatı , alkol , sigara falan varmı ? Monoton bir yasam tarzim var.Surekli is ve internet.Biraz yabani biriyim aslinda cok cevrem yok kendimi hemen kabullendiremem insanlara o yuzden pek arkadas cevrem yok ama sanal dunyamda cok sevdigim insanlar var ve bana yetiyorlar..Sanali reale tasiyacagim insanlar onlar.. Gece hayati alkol sigara vs yok, uslu aile kiziyimdir J15-Gelecekten beklentilerin nelerdir?Asistan konumundan cikmak,ki ilerde bunu cidden dusunuyorum kendi ayaklarimin ustunde durmayi.. Huzur istiyorum,sadece huzur..Tek huzur.16-Pişmanlıklar, hatalar insanlar içindir.. Seninde hataların ve pişmanlıkların olmuştur, biraz bahseder misin biraz? Olmazmi,hayatimdaki tek pismanligim savasmamakti onun icin.Kabullenip pes edip geri cekilmekti.Hem onu hem kendimi hatalara surukledim.Pismanim..Boyle olmamasi lazimdi belkide olmak zorundaydi bilmiyorum.. Kismet..Son pismanlik fayda etmez..Bilirim.17-Peki yalnızlık hakkında neler düşünüyorsunuz? Yalnizlik yarimdir.Insan yari hakkinda ne dusunurki..18-Son zamanlarda herkezin dilinde bir sanal aşk aldı başını gidiyor...Siz katılıyormusunz .. Hiç böyle bişey yaşadınızmı? Yasadim,ilk askimi sanalda tanidim ben. Sozlerine asik oluyor once insan ,yazilarina gonul veriyor.. Sanal aska inaniyorum cunku dedigim gibi ask ne bicim tanir ne kalip nede baska birsey..ŞAHSA ÖZEL SORULAR1- Kendine ait olan bir şiir veya yazıyı paylaşmak istermisin? Mavinin her tonlarini sevdim seninle ben;. Mavi mavi baktim hayata Senin sevgi diye adlandirdigin o gonul penceresinden Susmalarda kaldi benim sevdam Ne soylendi kimselere Ne bilindi Ne avaz avaz bagirildi sevdalinin gozlerine bakarak Ne yazilip cizildi satir aralarina
Mavilerin gozlerinde asili kaldi benim umutlarim Mavilerin ellerinde olgunlasti toy gonlum Korkularimi sakladim dunlerimin koynuna Sen vardin ya hayatimda Mavi mavi agladim aslinda olupda Susmak zorunda kalisina..
Mavi mavi sevdim ben seni Seni ve sana dair herseyi Yitirilmisligin hesabini sormadan Kirik dokuk gecmisimi ortaya koymadan Mavilerin kollarina biraktim hayallerimi
Simdi soyle mavi sevdam.. Bu susmak zorunda kalisin niye.. Bana mavinin her tonunu yasatmak yerine Payima neden soluk maviler dusmekte.. Ey mavi sevdam.. Duydun degilmi.. Mavi mavi susupda.. Mavi mavi öldurme beni.. Kalmasin izi boynumda mavilerin ipi..2- Bizimle sevdiğin bir şarkının sözlerini paylaşırmısın ? Sarki degilde beni kalpten vuran bir siir var,hos bir fon muzigi ile soyluyor Burcu Kara ve Ben bunu her dinleyisimde gozyaslarima engel olmuyorum...Olamiyorum. Tüm istediğim böyle el ele beraber yaşlanmaktı seninle Bir çocuk veremesemde sana elin olurdum ayağın olurdum Gözün sözün olurdum Hayatım boyunca hep aynı kokuyu duymak istedim Ben hep aynı adama seni seviyorum demek istedim Eğer öylece bırakıp gitmeseydin beni Aç kalırdım seninle susuz kalırdım Ben hep şiirlerini okuduğun kadın olmak istedim Okuduğun şiir olmak istedim Hep bir masalı yaşar gibi yolunu gözlerdim akşam vakitleri Sokağın başından dönüşünü Adımı bir şiir gibi söyleyişini özlerdim okul çıkışları Yapmasan bırakıp gitmesen bu kadar kanatmasan içimi Ben bir ömür boyu her akşam hep aynı kapıdan Hergün biraz daha yaşlı Hergün biraz daha yorgun geleceğini bile bile Yine seni özlerdim Başka bişey istemedimki Ben sadece seninle yaşlanmak istedim.3- Forum Gokkusagındakı arkadaşlara son sözün ne olurdu?Benim icinde birgun gunes dogacak..Basimi kaldirip bakmasam bile,bakamayacak olsam bile birgun benim gozlerimede gunes vuracak..Yuregime asla vuramasa bile birdaha.. Sizleri cok seviyorum..Iyiki varsiniz.. | |
|
Pejmurde ELa GözLüm
| Konu: Geri: İlk haftanın röportajı : Melancholia... C.tesi Ağus. 09, 2008 4:05 pm | |
| Akıcı bir Röportaj.. Emeğinize Yüreğinize sağLık... Sn; ADMİN' Lerimize Teşekkürlerimi Sunarım. SaygıLarımLa... | |
|
| Konu: Geri: İlk haftanın röportajı : Melancholia... Paz Ağus. 10, 2008 2:41 am | |
| rica ederiz bizim içinde çok eğlenceli ve güzeldi.inşallah haftaya başka bi üyemizle röportaj yapacağım.sevgilerimle... | |
|
_FIGEN_ Aşk Uzmanı
Mesaj Sayısı : 84 Nerden : Sevda Sokağı Yürek Bar:)) Kayıt tarihi : 06/08/08
| Konu: Geri: İlk haftanın röportajı : Melancholia... Paz Ağus. 10, 2008 5:50 am | |
| Herşeyden önce bu kadar güzel bu kadar özel bir konuyu forumumuza taşıdğı için adminleri kutlarım ve teşşekkür ederim emeği geçen herkese...
Bebeğimmmm...... ***************
Asi bir yapim var,hircin biriyim.Disiplinli otoriter ve dikkafa. Anlasilmasi zor bir insanimdir.Cok kolay sinirlenirim ama karsimdaki geri adim atar isede cok cabuk sakinlesirim.Asiri inatciyim, inadim basima bela. Vurdum duymaz insanlara kizarim,iki yuzlu riyakar ve bosbogazlardan nefret ederim. Karsimdakinin herhangi alttan alma egilemi yada ses tonunu yumusatma eglemi bile benim yumusamama yeter.Insanlari uzmeyi kirmayi sevmiyorum,ve kimseye kiyamiyorum.. ************************************************************************* İşte benim kızım ,işte bana benzeyen karekter yapısı,verdiğin cevaplara bayıldım bebeğim. Bende seni çok seviyorum bu lafta kalmıyor bunu senin bilmen anlam ve değer katıyor. Umarım o doğan güneş,bundan sonraki yaşamında sımsıcak sarsın seni,herşey gönlünce olsun... | |
|
ALARASELDA Yeni Üye
| |
| Konu: Geri: İlk haftanın röportajı : Melancholia... Paz Ağus. 10, 2008 6:49 am | |
| Haftaya sıra pejmurde arkadaşımızda onayınıda aldım inşallah onunlada keyifli bir söyleşi yapacağız:)sevgilerimle... | |
|
semosh Yeni Üye
| Konu: Geri: İlk haftanın röportajı : Melancholia... Paz Ağus. 24, 2008 11:30 am | |
| güzel bir roportaj olmus emeginize saglık | |
|
| Konu: Geri: İlk haftanın röportajı : Melancholia... Çarş. Ağus. 27, 2008 12:01 pm | |
| - semosh demiş ki:
- güzel bir roportaj olmus emeginize saglık
teşekkürler | |
|