| Adminlere Teşekkür | |
|
+5Melancholia... _FIGEN_ RapunZeliha Aşk Meleği sakarya970 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
sakarya970 Süper Üye
Mesaj Sayısı : 773 Yaş : 33 Nerden : malatya Kayıt tarihi : 05/08/08
| Konu: Adminlere Teşekkür Perş. Ağus. 07, 2008 5:01 am | |
| Böyle bir forumu kurup benıde gorevlı yaptıgınız ıcın cok tesekkurler.Onca işiniz gücünüz arasında uğraşırken bır de böylesi bir işi, hem de layığıyla yüklenmek herkesin harcı değil. Bilmiyorum yaptığınız bu işin farkında mısın ama ben hatırlatmak istiyorum; çok güzel bir iş yapıyorsun hersey ıcın tesekürler | |
|
| |
Aşk Meleği Forumun Kraliçesi
| Konu: Geri: Adminlere Teşekkür Perş. Ağus. 07, 2008 5:05 am | |
| bizde sizlere teşekkür ederiz bu forumu benimseyip katkıda bulunduğunuz için.özellikle sana teşekkürler semih ilk günden beri hiç yalnız bırakmadın,desteğini esirgemedin...elimizden geldiğince doğru kararlar verip forumu iyi bir şekilde yönetmeye çalışıyoruz sizlerinde destekleriyle..herkese iyi forumlar. | |
|
| |
RapunZeliha Yeni Üye
| Konu: Geri: Adminlere Teşekkür Perş. Ağus. 07, 2008 5:30 am | |
| Tekrardan aranızda olmak cok guzel bısı nsanları belli bir disiplin altında birarada bulundurnak gerçekten zordur hele bizim hassisiyetlerimizi düşünürsek kuru bir teşekkür kıyafetsiz kalıyor ıyıkı tanıdım sızlerı. | |
|
| |
_FIGEN_ Aşk Uzmanı
Mesaj Sayısı : 84 Nerden : Sevda Sokağı Yürek Bar:)) Kayıt tarihi : 06/08/08
| Konu: Geri: Adminlere Teşekkür Perş. Ağus. 07, 2008 5:36 am | |
| Dostlarıma görevlerinde başarılar dilerim,ağız tadıyla iyi forumlar bizlere.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Adminlere Teşekkür Perş. Ağus. 07, 2008 6:04 am | |
| Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar inşallah uzun yıllar sevgi saygı çerçevesi içinde bir arada olacağız... | |
|
| |
Melancholia... Düştüm.Kırıldım.
Mesaj Sayısı : 261 Yaş : 41 Nerden : Yakamozlardan.. Kayıt tarihi : 05/08/08
| |
| |
ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Adminlere Teşekkür Perş. Ağus. 07, 2008 1:27 pm | |
| Selam
Evet Arkadaşlar, Öncelikle Sevgili Melancholia... Teşekkür ediyor, eline yüreğine ve emeğine sağlık diyorum.. Melancholia... Canım kardeşim O güzel yüreğin hakettiği tüm güzellikleri yaşar inşallah diyor yureğinden ve kalbinden opuyorum..
Kucak Dolusu sevgiler...... Hayat her zaman mükemmeli sunmaz insana.. Bazen kurşundan ağır bir efkar balyası gibi çöküverir omuzlarımıza.. Böylesi durumlarda yapılacak en iyi şey, fırtınaya tutulmuş bir sandalın güvenli bir liman araması gibi, sığınacak dost bir yürek aramaktır.. Vurgun yemiş bir yüreği, dost bir yürekten gayrı kim kabul eder, kim saklayabilir ki... Her şeye rağmen hayatı anlamlı kılan dostlarımızdır.. Pazarlıksız, umarsız, kuralsız, sınırsız paylaşımlar için.. Hayata şiir tadında tutunan dost yüreklere... Sıcak samimi bir merhaba!..
Sevgi ve saygılarımla.. | |
|
| |
_FIGEN_ Aşk Uzmanı
| |
| |
Pejmurde ELa GözLüm
| Konu: Geri: Adminlere Teşekkür C.tesi Ağus. 09, 2008 3:59 am | |
| Şunu Hiçßir zaman Unutmayalımki ki Forum'u Kuran Admin Olabilir Ama Forum'u Forum Yapan üyeLeridir... AdminLerin yanında Üye Olan ArkadaşLarımızada Teşekkürlerimi Sunarım... SaygıLarımLa... | |
|
| |
_FIGEN_ Aşk Uzmanı
| |
| |
*yaralıyürek* Yeni Üye
| |
| |
| Konu: Geri: Adminlere Teşekkür Ptsi Ağus. 11, 2008 2:28 pm | |
| Kendini bu kadar ozletmek zorundamisin abla ya
cok ozluyorum seni ya
kardesini burada birakiyorsun hep | |
|
| |
*yaralıyürek* Yeni Üye
| Konu: Geri: Adminlere Teşekkür Ptsi Ağus. 11, 2008 2:53 pm | |
| BİRİCİĞİM YAA mümkün olsa yanınızdan bir an ayrılmayacağım ama elimden bişey gelmiyor biliyorsun tatlım bende sizleri ne kadar çok özlüyorum anlatamam | |
|
| |
prestige17 Yeni Üye
| Konu: Geri: Adminlere Teşekkür Salı Ağus. 12, 2008 12:25 pm | |
| sakarya 970 kardeş bu siteyi kurmaya ne var istersen sanada kuralım bir site 15 dk nı alır bende kuruyorum zaten bir site buranında kalıcı olduğunu düşünmüyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Adminlere Teşekkür Salı Ağus. 12, 2008 12:32 pm | |
| Bak Eren.. Buraya gelip acayip acayip seyler yazma.. Benim asabimi bozma.. Ne saniyorsun sen kendini.. Soylermisin?.. Bugune kadar sana dost dedim dinledim ama benim deli damarimi getirirsen dost most dinlemem madem begenmiyorsan ceker gider girmezsin birdaha anladinmi kimseyi zorla tutmuyoruz burada bunuda sok o kafana..
Simdi isteyen kalir isteyen gider!...
| |
|
| |
ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Adminlere Teşekkür Salı Ağus. 12, 2008 2:59 pm | |
| - prestige17 demiş ki:
- sakarya 970 kardeş bu siteyi kurmaya ne var istersen sanada kuralım bir site 15 dk nı alır bende kuruyorum zaten bir site buranında kalıcı olduğunu düşünmüyorum
Selam 15 dakikada kurulan sitelerin kalıcı oldugunu dusunmuyorsun madem, neden site kuruyorsun'ki.? Ayrıca buranın kalıcı olup olmadıgını senin düşünmen için kurulmadı bu site.. Bırakta kalıcı olup olmadıgını zaman göstersin, Önyargılı bir şekilde yaklaşımla burası için harcanan emeğe saygısızlık etmen çok yanlış.. Sevgi ve saygılarımla.. | |
|
| |
_FIGEN_ Aşk Uzmanı
| Konu: Geri: Adminlere Teşekkür Çarş. Ağus. 13, 2008 3:36 am | |
| Eren; öyle yada böyle??
Buraya verilmiş bir emek var,sen değerlerinimi yitirdin,yoksa duygularınımı kaybettin.
İstersen ,ayakların yere bastığında bir daha yaz notunu,belki bir anlamı olur sevgiyle kal,şu an içinde bulunduğunla yani .. | |
|
| |
ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Adminlere Teşekkür Salı Ekim 14, 2008 1:50 pm | |
| Selam Kucak Dolusu sevgiler...... Hayat her zaman mükemmeli sunmaz insana.. Bazen kurşundan ağır bir efkar balyası gibi çöküverir omuzlarımıza.. Böylesi durumlarda yapılacak en iyi şey, fırtınaya tutulmuş bir sandalın güvenli bir liman araması gibi, sığınacak dost bir yürek aramaktır.. Vurgun yemiş bir yüreği, dost bir yürekten gayrı kim kabul eder, kim saklayabilir ki... Her şeye rağmen hayatı anlamlı kılan dostlarımızdır.. Pazarlıksız, umarsız, kuralsız, sınırsız paylaşımlar için.. Hayata şiir tadında tutunan dost yüreklere... Sıcak samimi bir merhaba!..
Sevgi ve saygılarımla.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Adminlere Teşekkür Çarş. Ekim 15, 2008 12:57 am | |
| ............... | |
|
| |
ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Adminlere Teşekkür Çarş. Ekim 15, 2008 2:12 pm | |
| - Aşk Meleği demiş ki:
- ...............
Selam Sevgili Aşk meleği... Seni anlıyor ve inan bende çok üzülüyorum... Sevgi ve saygılarımla.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Adminlere Teşekkür Perş. Ekim 16, 2008 4:09 am | |
| böyle hayal etmemiştik ama 2 dklık hevesmiş demekki bu siteyi açmak herkes başka yerlerde daha mutlu ne diyeyim artık bilmiyorum ben elimden geleni yapım ama olmadı | |
|
| |
ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Adminlere Teşekkür Cuma Ekim 17, 2008 2:02 pm | |
| - Aşk Meleği demiş ki:
- böyle hayal etmemiştik ama 2 dklık hevesmiş demekki bu siteyi açmak herkes başka yerlerde daha mutlu ne diyeyim artık bilmiyorum ben elimden geleni yapım ama olmadı
Selam Valla Aşk Meleği Herkezin mutluluğu Daim olur inşallah.. Sevgi ve saygılarımla.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Adminlere Teşekkür C.tesi Ekim 18, 2008 5:17 am | |
| | |
|
| |
ilkkan Yönetici
| Konu: Geri: Adminlere Teşekkür Salı Ekim 21, 2008 1:32 pm | |
| - prestige17 demiş ki:
- sakarya 970 kardeş bu siteyi kurmaya ne var istersen sanada kuralım bir site 15 dk nı alır bende kuruyorum zaten bir site buranında kalıcı olduğunu düşünmüyorum
Selam Sanırım kısmen haklı çıktın... Forum kalıcı fakat insanlar gelip geçici.. Sevgi ve saygılarımla.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Adminlere Teşekkür Çarş. Ekim 22, 2008 4:51 am | |
| aynen öyle dilarayı gördüğümde söyliycem kapatsın zaten gerek yok artık.. | |
|
| |
| Adminlere Teşekkür | |
|