_FIGEN_ Aşk Uzmanı
Mesaj Sayısı : 84 Nerden : Sevda Sokağı Yürek Bar:)) Kayıt tarihi : 06/08/08
| Konu: sevilen sms nıcleri.. Perş. Ağus. 07, 2008 2:13 am | |
|
*ne kimseye ait nede kimseye sahißim tek geLdim tek giderim…!!!! *HaYaTıN HeR SaNiYeSiNi YaSaRıM, SaNKi YaRıNa HiÇ uYaNMaYaCaK GiBi, BeLLi BeLiRSiZ BiR ÇıĞLıK GiBi , BeN GiBi…!! *ßeyinLerde iLtihapLaşmış intihar düşüncesi..!!!! *ßu garip huyLar senden yadigarr *ßu oyunu ßen ßaşLattım ßen ßitiririm işine geLmiyorsa game ower güzeLim *Ses Etmesemde Öfkem Saklı Son Bakışımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alıcağın Olsun..Oda Değmez Sanaa… *ßeni görüp sınama.. sadece göreßiLdiğin kadarım . .Hayat ßir kumarsa zarLarı ßen atarım…!!!
*ßu sevda ßitmez hasret ßitmez isteyene gider hiç farketmez *DetayLar aynadır farkı yansıtır..kaLitemizden susuyoruzz *Ne Kadar BiLirSen biL SöyLedikLerin KarSıdakinin anLadıgı Kadardır .. *yaşamak zor geLiosa ßu ßedene ya$amak için haLa atan kaLßimin ßen (sansürlü kelime):d *Yok artık kaLßÎmdé né aşk né $évgÎ Î$témém artık gÎt Î$témém $énÎ na$ıL oL$a hérşéy yaLan.(ßéndé yaLandım) *yağmurlu sokaklarda hayatmı arıorum *€Lden düşme sevdaLar değiL ßenim istediğim ya yüreğinin sahißi oLmaLıyım yada hiçßirşeyin..!!! *İşini Şansa ßırakmak İstiyorsan ßir Zarda Sen At Zarlar ßenim Elimde Oyunu ßen Kurarım Sıkılırsam Senden Oyunu ßen ßozarım!! *canım sıkkın ßu araLar .. kendi dünyamın çaresizLiği içerisinde daLıp gidiyorum.. ßir yerLerde ışık war;görüyorum ama dokunamıyorum *taßiri caiz değiL,numunem yoq sende kaLsın asLım..!!! *kalbime gömerim o zaman unutupda silerim o zaman alt tarafı aşk buda işte vazgeçilmezmisin amann *qönüL kims€siz yapamaz s€veßiLeceqi ßir dost arar,ta$ın kaLßi y0ktur ama Onu ßiLe y0sun Sarar… *Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz!! *___:::: –ßéN AdI YaLaNa KaRıŞıP AsLıNDa DoĞrU oLaNLaRDaNıM_!! :::____ *Hakedeni hayatıma sokarım haketmeyenin hayatınaa sokarım *Dalgalar Kumsallarda Mutluluk Masallarda Eridi ßitti Ömrüm $u Yalnız Masalarda…!!!: *ßazn uzn cümlelern noktasdr a$k seßepsz akan yaşlarn şahidi kimi zamn zarafetidr güzelliğn kimi zamnda kalbn akla ihaneti!!! *SoytarıLar KraL OLmuş Kahpeler SuLtan.. Dost ßiLdiğimiz Herkes YaLan OLmuş YALANNN!!!! *Terkedilmişleri, aşkları sevdaları,dostlukları… aramaya kalkarsan, ancak mezar taşlarında bulursun….
*Gidene dur demek acizlere, kalana git demek ——–lere, hakedene yol vermek de bize yakışır… *ßeni çeken çeker çekmeyen çeker gider…kopacaksa kopsun ßitecekse ßitsin ßeni sevmeyen warsa …tir(YASAK KELİME) oLup gitsin *•$1•#§abrım §eLametimse intikamım feLaketindir…!!! *Seni seninle yaşamak istiyorum, tek başıma değil!!! *seveni severler sevmeyen *düşman kelimesinin anlamını dost sıfatı tasıyanlardan örendm *Çalmak fiilinin gelecek zamanla çekimi nedir??(hapse girmek) *ßeKLeMeK ßoŞ YeRe uMuT YoK aRTıK SeWDiM uMuTSuZCa BeN YaZıK..!! *Gözlerimden okunan aşkı inkar etmem ben *Ben seni el değmeden, gözümle de severim. | |
|