| Bizim Hikayemiz Umut Dünyası... | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ALARASELDA Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizim Hikayemiz Umut Dünyası... Çarş. Ağus. 13, 2008 3:10 am | |
|
Bir yalan ülkesinde tükenmişim Seni eksik yaşıyorum artık Nihayetsiz derinlerde tek başıma Kulaçlarım boş bir çaba gibi.
Sevdan senin olsun dedim Yalnızlık benim... Avuçlarıma bir tutam hüzün bıraktın Gözlerime boş bakışlarını...
Yanımda yalnız bir sandalye Eski olduğu belli Tahtası kırılmış Paslanmış demirleri
Sen gittiğinden beri öyle o Uzunmuş gidişin belli... Bırak dedim boş kalsın Ellerimdeki hüznü iliştirdim oraya
Onun da yeri var artık Avuçlarım hapsi olmuştu Şimdi Senin gibi o da özgür.
Tenime kokunu bıraktın İşlemiş, Rüzgarda narin bir okşama gibi Saçlarım değer ya yüzüme
Süzer yanaklarımı,gözlerimi... Kokun da öyle tenimde Tenim ve rüzgarın Kokun...
Ardı arkası bitmeyen ikilem İçimde Bitmeyen sen Yok etmek istediğim
Ama önünü kesemediğim sen Eşkıya olup da Yol vermek istemediğim sen Hastalığım,
Her şey sen olmuş Ben Bitmişim...
| |
|
| |
ALARASELDA Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizim Hikayemiz Umut Dünyası... Perş. Ağus. 14, 2008 12:47 am | |
| Güneş ağlıyor bu gün Gözlerimde kelepçeler...
Bakışlar durağan Kan kusuyor sözlerim
Özgürlüğe dört sene daha yakınım bu gün Rüzgar uğultusun da ne kadar zor uyumak
Sözler bıçak kadar keskin Mutsuzluğu paylaşmak çok anlamsız
Dar alan da paslaşmada ümitlerimiz,bilmem neredeyiz Duvarlara emanet gençliğim
Çember giderek daralmakta Dışında kalmak bu kadar mı zor?
Dışındakileri içeri almak ya da Bazen insan unutuyor nedenleri
Neden burada olduğunu Konuşmak isterken delice
Avuntularımda yaşamın izleri halen Sebebini bilemediği,gözlerinin görmediği...
Meçhul diyarların yolculuğunu yaşıyor ve Parmaklıklar tutuyor: Seni ona bırakmanın yasını... | |
|
| |
ALARASELDA Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizim Hikayemiz Umut Dünyası... Perş. Ağus. 14, 2008 1:29 am | |
| umutların ışığında bir gölge gibisin artık umut söndüğünde hangi fırtınalara kapılacaksın
bahara değil sen hep güzlere ait olacaksın rüzgarın denizle dansı gibiydi bizim sevdamız
çiçeğin yeniden tomurcuklanması baharların hep bizde kalmasıydı
bir su damlası bile anlamlı gelirdi bize anlamsız olan herşey manalıydı bizce
herşey güzeldi hayat güzeldi aşk bizdeydi çünkü pembeydi hayaller pembeydi gönüller
adı mavi umuttu umuda yolculuktu rastgele atılan tavla taşlarının hep düşeş gelmesiydi
bir yalan çemberindeymişim oysa yalancı oyununu oynamak hiç hesaba gelmeyecek roller almak
aslında ne mavi vardı sevdamda nede pembe gönlümde siyahı biraz renklendirmiş birazda şenlerdirmiştim kendimce
ne sen vardın gerçekte nede tövbelerle bozulmuş yeminlerde sen gittin mavi umutlara sevdanda gönüllere yakışmadı | |
|
| |
ALARASELDA Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizim Hikayemiz Umut Dünyası... Perş. Ağus. 14, 2008 1:30 am | |
| yine sensiz, yeni doğan günde eski bir şehrin sancısındayım yıkık dökük çıkmaz sokakların küf kokulu kaldırımındayım elimde kalan son bir cigara cigaramın dumanında sen ve hüzün sensiz kalınca İstanbul bile üzgün sen olmayınca seni besteledim şarkı diye nağme olup düşüyorum yüreğine sana yazılan şarkılarımı dinlemiyorsan yedi düvele seslenen kalbimi dinle hadi beni boş ver bak şehir bile seni mırıldanıyor sana sesleniyor yedi tepeden İstanbul bunun adına ne dersen de ne bileyim adını sen söyle vefa de aşk de sevda de n’olur sev de sevme deme
adını koyamadığım, kaçıncı şiir bu bilmem bu kaçıncı kaçışım ıslak kentin soğuk meydanlarından sözlerim bile utanır oldu peçelenmiş sır vermeyen kaderimden sana, bana ve söze yazılmalarım kaçamadığım sus pus olmuş kederimden saklayamadı beni yedikule zindanları hasretine katık olamadı İstanbul hatıraları kavuşabilme umudumun çırpınışları oldu bu şehrin ihtiyarlamış, yakılmış sokakları hadi beni boş ver bak şehir bile sana ağlıyor sana ağıt yakıyor yedi tepeden İstanbul bunun adına ne dersen de ne bileyim adını sen söyle cefa de git de öl de n’olur sev de sevme deme
gün geceye düşünce, gece düşüyor düşlerime karanlıklar ıssızlığa karışıyor kentin caddelerinde sessizliğe karışan çığlıklarıma inat sağır kesiliyor şehir, kaldırımlar ve yedi tepe senden başka seni bulamazken ben yollara düşüyorum kentin her bir girişinden acılarımı kanatıyorum her sokak başında seni çoğaltıyorum yanı başımda anladım bir asırlık sevda benimkisi görmesen de beni, ben sana bakıyorum şimdi çünkü "aşkta yarın yoktur sevgili" hadi beni boş ver bak şehir bile seni arıyor sana bakıyor yede tepeden İstanbul bunun adına ne dersen de ne bileyim adını sen söyle sus de ağla de yan de n’olur sev de sevme deme!!! | |
|
| |
ALARASELDA Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizim Hikayemiz Umut Dünyası... Perş. Ağus. 14, 2008 1:31 am | |
| Geceler sensiz geceler sessiz
bir tek seni düşünüyorum gözlerim doluyor düşündükçe
kalbimin ritmi hızlanıyor sanki ilk gün
aynı korku aynı heyecan
aynı kelimeler tekrarlanıyor zihnimde sanki birşeyler diyeceksin
yine o cümleleri sırayacaksın gibi geldi bir an aklıma
hayal olduğunu anlayınca birden başladı gözlerim dolmaya geceler uzadı uzadıkça aşkın gözyaşlarıyla... | |
|
| |
ALARASELDA Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizim Hikayemiz Umut Dünyası... Cuma Ağus. 15, 2008 3:30 am | |
| Sen bahar, bense yağmurdum, Damla damla düştüm üzerine, Yüreğinde çiçekleri açtırdım, Sevgiyi yaşattım sen de, Hep sevildim hep de sevdim, Baharı sen de yaşadım sevdiğim.
Sen yaz, bense güneştim, Erittim... öyle yandın ki alevimle, Kor oldun yeri geldiğinde, Sen yanarken ben de yanmışım, Anlamadan düşmüşüm bir ateşe, Kızgın lâv oldu şimdi, sevgi gönlümde,
Sen sonbahar, bense dalında yaprak, Ha düştüm ha düşeceğim yüreğine, Mevsim sarıya hâkim, bense sendeyim, Gönlünü hiç kaptırma hazâna, Ben yalnız seninim, Sevginleyim bebeğim.
Sen kış, bense kar tanesi, Lâpa lâpa yağarken kondum dudağına, Öptükçe öptüm eridim su oldum, Yalvarırcasına baktım sana, Alıp beni yüreğinde saklasana, Özlemimi ateşinle yaksana.
Dört mevsim, sevdim ben seni, Her mevsimde daha da çok sevdim, Yüreğimde ki ateş, hep yandı seni yaktı, Ben daha çok yandım biriktirdim özlemleri, Mevsimlere aldırmadan günleri saymadan, Öyle çok sevmişim ki seni. | |
|
| |
ALARASELDA Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizim Hikayemiz Umut Dünyası... Paz Ağus. 17, 2008 2:12 am | |
| Bir bülbülün gülünü ağlatması ne tuhaf
Kahredip de kadere içecektik bir gece
Yârim kavlimiz vardı, unutup ayrılığı
Sevdayla kendimizden geçecektik bir gece
Med ve cezir gibiydin bağrında dalgaların
Bense boyun büküşü sessizce fulyaların
Nitekim gerçek olsun diye ah, hülyaların
Başımızı alıp da kaçacaktık bir gece
Poyrazlarla eserim, benim aşkım hummalı
Vazgeçmiş gibisin yar, duruşun muammalı
Benim O, benim işte, bu sevdanın hammalı
Gülleri nehirlere saçacaktık bir gece
Alevlerde gölgeyim, atma sakın yabana
Kine bile merhamet kuşandım, anlasana
Toprağınım taşınım, el gibi bakma bana
Samanyolu’ndan yıldız seçecektik bir gece
Sen de soruyor musun, bu ayrılık ne diye
Hercaiden hatıra yalnızlığım hediye
Rabbim ayırma bizi! N’olur ayırma diye
Ellerimizi göğe açacaktık bir gece | |
|
| |
ALARASELDA Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizim Hikayemiz Umut Dünyası... Ptsi Ağus. 18, 2008 3:28 am | |
| Elimi uzatiyorum sana sen sadace bir adim gel bana
bak neler olacak su yalan dünyaya kurumus agaclar cicek verecek
susuz kalmis nehirler birden denize varacak sen sadece bir adim gel bana
acacagim kalbimin kapilarini mutlulugun sadece para olmadigini
ve dünyanin senin sandigin gibi o kadar da yalan olmadigini inan bana yakacagim ürpettigin tüylerimi
sen sadece bir adim gel bana daha ne anlatayim sana
ben de senin dilinden senin kökunden
senin canindanim daha ne anlatayim sana
inan miyorsan kirveme sorsana zaman cok acimasiz
insanlar zamandan da acimasiz sen de haklisin birtanem
yollar uzaksa sevgi olmaz diye ögrenmissin tanimak icin her gün seninle olmasini istemissin
sende haklisin be canim kendi kültürünle yetismissin
beni sana baglayan sadece gözlerin degil beni sana baglayan benim gibi olusun...... | |
|
| |
ALARASELDA Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizim Hikayemiz Umut Dünyası... Ptsi Ağus. 25, 2008 11:47 pm | |
| Giderken elini yüzüme koydun Göz yaşımı silip gül dedin Bizimki mecburi ayrılık Sen ne olur gül dedin Dur dedim gitme Gitmelerin canımı acıtıyor gitme Sus dedin sus ..
Giderken ben gizli gizli hep ağladım Sen gül dedin ama ben ağladım Biliyorum seninde arkanı döndüğünde Gözünden dökülenlerin vardı Biliyorum gül derken O gönlün benden çok ağlıyordu
Giderken el salıyamadım Bağaramadım arkandan Sus demiştin sus Oysa senin feryadın gözlerindeydi Susan diller deyilmiydi
Sen giderken Gelme peşimden dedin Gelme kal burda Buraya aitsin Oysa bilmiyormuydunki giderken O yüreğinde ince sızı olarak götürdüğün bendim
Sen giderkenson bir kez döndün baktın Ben başımı yerden kaldıramadım Sen gidiyordun ben gidiyordum Bedenim isyandaydı ruhum isyanda Sen gidiyordun Yer gök isyandaydı Dünyam isyanda Sen kal demiştin,sus,ve gül
Ben şimdi burdayım Aynı bıraktığın yerde Bekliyorum beni bana geri getirmeni Ve ne olursa olsun gitiğin o yerden dönmeni Sakın haber yollama Bekleme deme Bu sefer dinlemem seni Bekliyorum bilesin Hiç dönmesende bıraktığın yerde Bana beni geri getirmeni. | |
|
| |
_AYAZ_ Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizim Hikayemiz Umut Dünyası... Salı Ağus. 26, 2008 12:54 am | |
| yüreğine sağlık selda,her zamanki güzelliğinle ve duruluğunla yazmışsın kutlarım.özlemişim şiirlerini okumayı. | |
|
| |
ALARASELDA Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizim Hikayemiz Umut Dünyası... Çarş. Ağus. 27, 2008 8:01 am | |
| - _AYAZ_ demiş ki:
- yüreğine sağlık selda,her zamanki güzelliğinle ve duruluğunla yazmışsın kutlarım.özlemişim şiirlerini okumayı.
sağol arkadaşım bende senin şiirlerini çok özledim daha sık okumak isterim ama sanırım işlerin çok yoğun bizleri şiirlerinden mahrum bırakmazsın umarım sevgiler....
| |
|
| |
ALARASELDA Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizim Hikayemiz Umut Dünyası... Cuma Ağus. 29, 2008 7:29 am | |
| H_ani hep yanimda olacaktin
A_glarken gozyasimi sen silecektin
N_erdesin simdi,nerdesin
I_nsan sevince boyle mi ozler,boyle mi sever
H_ep masallarda
E_n tatli ruyalarda
P_embe dunyalarda mi?
Y_asar boylesi asklar
A_rasana yar,arasana!
N_erdesin? Nasilsin? Bi sorsana!
I_rmak gibi akan gozyasimi
M_endilini verip silsene
D_esene
A_skim,ben geldim,desene!
O_ksasana sacimdan
L_eylaya Mecnun sen
A_skim sen olsana
C_animdan can,kanimdan kan olsana
A_lsama seni
K_ollarima
T_enin tenime kavussa,gozyasim
I_rmak olmaktan gecse,bir tebessum olsa...yuzum gulse
N_erelerdesin simdi nerelerdesin,
A R T I K__ G E L S E N E | |
|
| |
Melancholia... Düştüm.Kırıldım.
Mesaj Sayısı : 261 Yaş : 41 Nerden : Yakamozlardan.. Kayıt tarihi : 05/08/08
| Konu: Geri: Bizim Hikayemiz Umut Dünyası... Cuma Ağus. 29, 2008 11:04 am | |
| Bazen düşünürüm yüreğimle konuşurken.. Seni çok sevdim diye mi kaybettim ? Kumsalda inci tanesi bulmuş gibi sevinirken.. Sevdiğimi söylediğim diye mi çektin gittin..?
İki sözcük dudaklarımın arasındayken, Onu dışarı vurdum diye mi seni kaybettim..? Tek neden mi, adını yıldızlara haykırırken.. Rüzgar sesimi alıp götürdü diye mi bittin..?
Bitkin kalbimin yollarını yalnızlık tutmuşken, Karşıma çıkınca. Seni sevdim diye mi seni kaybettim..? Şarkımızı içten haykırınca, Herkes imrenir,diye mi bu bana ördüğün seddin..?
Sabah ben uyanmadan kalbim, Benden önce kalkmış senin için çarparken.. Mutlu olmak bize haram diye mi seni kaybettim? Sana bakınca yüzümü,Utancımdan eğerken.. Gözlerinle başkasını mı seyrettin ?
Yer ile gök bir türlü buluşamazken İkimiz kavuştuk,Mutluyuz Ayrılamayız dedik diye mi seni kaybettim ? Sana bakınca gördüğüm deniz uçsuz, Gözlerindeki ışık sonsuz, içinde kayboldum, Seni, Çok sevdim diyemi kaybettim ? | |
|
| |
ALARASELDA Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizim Hikayemiz Umut Dünyası... C.tesi Ağus. 30, 2008 12:11 am | |
| dilarammmm o gözyaşlarına kurban olurum ağlama artık bırak birazda onlar ağlasın şiirin harika yüreğine sağlık canım benim... | |
|
| |
| Bizim Hikayemiz Umut Dünyası... | |
|